Follow us

#bedrotting | Το trend του TikTok είναι η νέα μορφή αυτοφροντίδας

Μήπως σήμερα να μη κάνεις απολύτως τίποτα; Το TikTok συστήνει ανεπιφύλακτα αυτή τη νέα μορφή αυτοφροντίδας.

MissBloom TEAM
bedrotting istock

Τον τελευταίο καιρό, οι χρήστες του TikTok έχουν αναδείξει ένα νέο trend που πάει αντίθετα σε όσα κάναμε μέχρι σήμερα. Σε μια κοινωνία που επιβραβεύει την παραγωγικότητα, ο κόσμος του TikTok προμοτάρει το hashtag #bedrotting και παροτρύνει τους πάντες προς το να μην κάνουν απολύτως τίποτα όλη μέρα.

Το #bedrotting είναι ένας όρος που έχουν επινοήσει οι νεότεροι για να περιγράψουν το να κάνουν ένα βήμα πίσω από την πολυάσχολη ζωή τους και να δίνουν στον εαυτό τους χρόνο να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Νέα μορφή αυτοφροντίδας

Το hashtag #bedrotting έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 3,2 εκατομμύρια προβολές στο TikTok με τους χρήστες της πλατφόρμας να δημοσιεύουν βίντεο με τον εαυτό τους ξαπλωμένο στο κρεβάτι, διαφημίζοντας την τάση ως μια μορφή αυτοφροντίδας. Για μερικούς ανθρώπους, το να ξαπλώσουν στο κρεβάτι, να παρακολουθήσουν μια ολόκληρη σειρά του Netflix και να απολαύσουν μερικά noodles ramen μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται για να ξεκουραστούν και να επαναφορτιστούν. Ωστόσο, είναι δυνατόν το #bedrotting να πάει πολύ μακριά, μέχρι εκεί που δεν είναι πραγματικά ευεργετικό και ίσως ακόμη και επιζήμιο για την ψυχική υγεία κάποιου;

Τα οφέλη τoυ #bedrotting

Πολλοί χρήστες του TikTok φαίνεται να βρίσκουν το #bedrotting ωφέλιμο για τη συνολική ψυχική τους υγεία και ευεξία. Είναι φυσιολογικό και υγιές για τους ανθρώπους να θέλουν να αφιερώνουν χρόνο για να ξεκουραστούν και να αποσυνδέονται από τον κόσμο γύρω τους.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ