Follow us

"Η μαμά κάνει χημειοθεραπείες" | Αλήθεια, πώς να μιλήσει κανείς στα παιδιά του για τον καρκίνο και πώς να τα καθησυχάσει ότι όλα θα πάνε καλά;

Η δήλωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας μας φέρνει στο μυαλό τόσες και τόσες ιστορίες μαμάδων που μετά τη διάγνωση η πρώτη τους έννοια ήταν πώς θα το μεταφέρουν στα παιδιά.

MissBloom TEAM
kate middleton Splash News / Ideal Image

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο και βρίσκεται στα αρχικά στάδια της χημειοθεραπείας. Σε βίντεο που βιντεοσκοπήθηκε στο κάστρο του Windsor από το BBC, η πριγκίπισσα εξήγησε ότι χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να εξηγήσει την κατάσταση στα τρία παιδιά της, τον George, τη Charlotte και τον Louis, δέκα, οχτώ και πέντε ετών αντίστοιχα.

Όπως είπε "Aυτό φυσικά προκάλεσε τεράστιο σοκ και ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας”, είπε. "Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο. Μου πήρε χρόνο για να συνέλθω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Geoge, τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που ανταποκρίνεται στην ηλικία τους και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι εντάξει”.

Συνέχισε την ανάγνωση στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ