Follow us

Kate | Η γυναίκα πίσω από τη royal

Τα βρετανικά tabloids δεν αστειεύονται και απαιτούν ατσαλένια νεύρα. Η εύθραυστη Νταϊάνα απέκτησε μανία καταδίωξης, η Μέγκαν καταρρακώθηκε, η Καμίλα μισήθηκε.

Kate Middleton Splash news/ Ideal images

Κάπου είχα διαβάσει ότι το τελευταίο πράγμα που είδε η πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν φύγει από τη ζωή ήταν ένα φλας να αστράφτει. Αυτό το φλας, το κλικ, καταγράφει καρέ καρέ τη ζωή των Bρετανών royals που η μόνη ιδιωτικότητα που απολαμβάνουν είναι πίσω από τους τοίχους των παλατιών. Και αυτή παίζεται γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν διαρρεύσει προσωπικά τους δεδομένα, όπως εκείνο το τηλεφώνημα του βασιλιά Καρόλου στην τότε ερωμένη του Καμίλα. Τα βρετανικά tabloids δεν αστειεύονται και απαιτούν ατσαλένια νεύρα. Η εύθραυστη Νταϊάνα απέκτησε μανία καταδίωξης, η Μέγκαν καταρρακώθηκε, η Καμίλα μισήθηκε. Αλλά ακόμα και τα μέλη που φαίνονται περισσότερο συγκαταβατικά, είναι στιγμές που αισθάνονται ασφυκτική αυτή την πίεση. Μία τέτοια στιγμή βιώνει η Kate που εμφανίστηκε να παρακαλά για λίγη διακριτικότητα. Zήτησε χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα μέχρι να ολοκληρώσει τη θεραπεία της. Αλλά φυσικά δεν της δόθηκε και μην ξεγελιόμαστε δεν πρόκειται να της δοθεί. Πότε οι royals αντιμετωπίστηκαν ανθρώπινα;

Έτσι και με την Kate. Αναλυτές, βασιλικοί ανταποκριτές, καλά ενημερωμένες πηγές, γιατροί, γνωστοί και άγνωστοι μιλούν νυχθημερόν για την υγεία της, την εικόνα της, τις χημειοθεραπείες της, τον τύπο του καρκίνου της, τα παιδιά της, τα μαλλιά της, τα κιλά της. Αλλά και πιο πέρα. Πιο βαθιά. Πιο σκοτεινά. Στενάχωρες φιγούρες, σχεδόν πένθιμες πληροφορούν την κοινή γνώμη για την Kate, την πριγκίπισσα, τη μητέρα τριών παιδιών, τη 42χρονη γυναίκα, τη σύζυγο του διαδόχου του θρόνου, τη μελλοντική βασίλισσα. Προβλέπουν την εξέλιξη της υγείας της, με βαθείς αναστεναγμούς και παρατεταμένες σιωπές.

Το μόνο που σπάει τη μαυρίλα, είναι τα ζωηρά χρώματα στις ζωγραφιές και στις χειροτεχνίες των παιδιών που την αντιμετωπίζουν με ευγένεια και θέλουν στα αλήθεια να την ξαναδούν καλά, υγιή, νικήτρια πια, κάτω από τον φακό που θα συνεχίσει να κλικάρει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ