Follow us

Το απροσδόκητο ύφασμα που κυριαρχεί στο street style και δεν πρέπει να λείπει από το δικό σου

Η υφή του είναι συνδεδεμένη με το καλοκαίρι.

Το απροσδόκητο ύφασμα που κυριαρχεί στο street style και δεν πρέπει να λείπει από το δικό σου Splash/Ideal Images

Κατά καιρούς συναντάμε αρκετά αξιοπερίεργα trends στις πρώτες θέσεις των τάσεων της μόδας, για τα οποία άλλες φορές αμφιβάλλουμε και άλλες φορές τρέφουμε έναν μεγάλο πόθο να τα υιοθετήσουμε. Ανάμεσα σε αυτά συναντάμε για τη φετινή σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας από ύφασμα πετσέτας, τα οποία κυριαρχούν πλέον μέχρι και στο street style. Παραδοσιακά το towelling ύφασμα άνηκε ολοκληρωτικά στα αντικείμενα του μπάνιου, ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες δεν έλειπε ποτέ από την τσάντα θαλάσσης μας. Αργότερα αρχίσαμε να το βλέπουμε και στα σύνολα του beach look.

Πιο συγκεκριμένα το ''πετσετέ'' ύφασμα κέντριζε το ενδιαφέρον μας πάνω σε ολόσωμα κοντά φορμάκια, φούστες και σορτς, που προορίζονταν για την παραλία λόγω της απορροφητικής τους χρήσης. Λίγο αργότερα το towelling έδωσε το παρών και στο athleisure style, με τις φόρμες να είναι η νέα ''αέρινη'' και καλοκαιρινή εκδοχή των αθλητικών ρούχων.

Βέβαια τις τελευταίες εβδομάδες το towelling από τα beach και athleisure looks μεταφέρθηκε στο street style. Φορέματα, παντελόνες, tops ακόμα και αξεσουάρ με το εν λόγω ύφασμα ξεχωρίζουν στους δρόμους των πρωτευουσών της μόδας. Ωστόσο, την αρχή για την αναβάθμιση του towelling έκαναν ο οίκος Bottega Veneta και το brand The Row, ενώ τα βήματα τους ακολούθησαν άλλα μικρότερα και ανεξάρτητα brands. Στη ανοιξιάτικη συλλογή του Daniel Lee για τον οίκο Bottega Veneta είδαμε την πιο πολυτελή εκδοχή τους, μέσα από 60s inspired φορέματα, πρωτότυπα ταγέρ και oversized φακέλους. Από την άλλη πλευρά, στο The Row και τα άλλα brands είδαμε την casual-chic πλευρά, που διαφέρει από όσα έχουμε συνηθίσει.

Loading...

Το towelling ύφασμα κυριαρχεί στο street style

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές εμφανίσεις με το towelling trend και πιστεύουμε πως θα είναι η ιδανική προσθήκη στις εμφανίσεις των διακοπών σου. Άλλωστε, οι fashionistas αποδεικνύουν μέσα από τα looks τους πως το towelling ύφασμα μπορεί να προσφέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία και ενδιαφέρον σε κάθε σου σύνολο.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ