Follow us

Δε θες να αποχωριστείς τις φόρμες σου; Με αυτά τα styling tips θα αναβαθμίσεις το look τους

Οι φόρμες και τα athelisure outfits αντικατέστησαν όσα ξέραμε στην καθημερινότητά μας.

Δεν θες να αποχωρισατείς τις φόρμες σου; | Με αυτά τα styling tips θα αναβαθμίσεις το look τους Splash/Ideal Images

Ο χρόνος που περάσαμε στον κατ' οίκον περιορισμό μας έδωσε την ευκαιρία να μείνουμε μακριά από τις στενές γραμμές, τα ''σκληρά'' υφάσματα και τα άβολα σύνολα για αρκετό καιρό. Οι φόρμες και τα athleisure outfits αντικατέστησαν όσα ξέραμε στην καθημερινότητά μας και κάθε κομμάτι που προοριζόταν για τις εξόδους, το γραφείο ή ακόμα και τις casual εμφανίσεις ''έπιασαν σκόνη'' πάνω στις κρεμάστρες. Αντιθέτως οι φόρμες, τα κολάν και γενικότερα τα αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ, ήταν αυτά που μας κράτησαν παρέα τους προηγούμενους μήνες.

Έτσι, όταν έγινε η πρώτη άρση των περιοριστικών μέτρων και έπρεπε πλέον να βάλουμε στην άκρη τα athleisure looks, που μέχρι και εμβληματικοί οίκοι όπως ο Dior αγάπησαν, η δυσαρέσκεια ήταν αναπόφευκτη. Βέβαια για καλή μας τύχη οι fashionistas βρήκαν τρόπους να αναβαθμίσουν τον casual χαρακτήρα τους και να τα κάνουν κατάλληλα για κάποιες από τις εξόδους μας.

Τα athleisure looks που θα λατρέψεις

Πιο συγκεκριμένα, η fashion influencer και style expert Valeria Lipovetsky, με τους 1,5 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram @valerialipovetsky, δημιούργησε 4 άκρως κομψά και πολυτελή looks με βασικά σύνολα κολάν, biker shorts και φόρμες στην απολύτως hot απόχρωση του λιλά.

Η ίδια επένδυσε πάνω σε αξεσουάρ με φίνες λεπτομέρειες, που πρόσθεσαν πολλούς στιλιστικούς πόντους στα αθλητικά ρούχα αλλάζοντας το ύφος τους. Μάλιστα, κάποια από αυτά είχαν έντονες αποχρώσεις και δημιούργησαν ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να συνδυάσει μεγάλες καλοκαιρινές τάσεις, όπως τα chunky sandals.

Δες παρακάτω πως θα κάνεις και εσύ αντίστοιχα looks.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ