Follow us

Πάρε στιλιστικά ρίσκα | Έτσι θα φορέσεις και θα συνδυάσεις τα prints φέτος το καλοκαίρι

Ο οδηγός σου για να υιοθετήσεις κάθε print.

prints Pixel Formula

Ανάμεσα στα κεφάλαια της ιστορίας της μόδας συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, πολλές τάσεις, αμέτρητα έργα τέχνης, ιδιοφυείς σχεδιαστές, μούσες που έδωσαν σάρκα και οστά στα ρούχα καθορίζοντας το στιλ και μερικά ''κομμάτια'' που ακόμα και σήμερα μας δυσκολεύουν στο styling. Ένα από αυτά είναι τα prints, που όσες φορές και αν τα συναντήσουμε στο δρόμο μας θα κάνουμε πάλι πως δεν κοιτάμε και ας θέλουμε διακαώς να τα εντάξουμε στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Τα μοτίβα, ωστόσο, αποτελούν το must του καλοκαιρινού στιλ και κάθε χρόνο οι σχεδιαστές επενδύουν πάνω τους, παρουσιάζοντας αμέτρητες προτάσεις. Σταθερά κάθε σεζόν συναντάμε τα fruty prints και τα tropical, ενώ δεν λείπουν ποτέ και τα αγαπημένα ρετρό, που προσθέτουν μία old-Hollywood πινελιά σε κάθε σύνολο. Για να σε βοηθήσουμε στο styling τους, εμείς συγκεντρώσαμε μερικές προτάσεις και συμβουλές, που θα γίνει ο οδηγός των prints στην γκαρνταρόμπα σου. Από εύκολα tips μέχρι εκκεντρικές ιδέες, παρακάτω σίγουρα θα βρεις τον τρόπο για να υιοθετήσεις την πιο fun τάση του καλοκαιριού.

Styling 101 | Πώς θα φορέσεις τα prints

The dress: Ο πιο εύκολος τρόπος για να εντάξεις τα prints στις εμφανίσεις σου είναι μέσω ενός φορέματος. Ειδικά τώρα που η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή, το φορέματα θα σε κρατήσουν δροσερή και κομψή κάθε ώρα της ημέρας. Για να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου, όμως, επέλεξε ένα με print στην αγαπημένη σου καλοκαιρινή απόχρωση.

Loading...

Just one: Στην ίδια φιλοσοφία με την παραπάνω πρόταση παραμένει και αυτή, καθώς ένας safe τρόπος να υιοθετήσεις τα εκκεντρικά prints, είναι να επιλέξεις ένα κομμάτι με μοτίβο. Αυτό μπορεί να είναι ένα πουκάμισο, μία παντελόνα, ένα jacket, ένα τοπ ή μία τσάντα. Σε κάθε περίπτωση φρόντισε να κρατήσεις τα υπόλοιπα κομμάτια σε ουδέτερες αποχρώσεις ή σε εκείνες που ταιριάζουν με το κομμάτι της επιλογής σου.

Loading...

Total look: Επέλεξε να δημιουργήσεις ένα σύνολο με το ίδιο print. Μπορεί να είναι ένα combo φούστας-τοπ ή παντελόνας-τοπ. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι τα κομμάτια του συνόλου να ανήκουν στην ίδια χρωματική οικογένεια και το μοτίβο για ένα πιο ομοιόμορφο σύνολο.

Loading...

Mix & Match: Για εσένα, όμως, που σου αρέσουν τα ρίσκα και θες να τολμήσεις κάτι διαφορετικό και fun στην εμφάνιση σου, ιδανική αποτελεί η πρόταση του mix & match prints με έμπνευση από τα 70s. Επέλεξε δύο διαφορετικά μοτίβα και συνδύασε τα. Μπορεί να ανήκουν στην ίδια χρωματική οικογένεια, αν σε κάνουν να νιώθεις πιο άνετα, ωστόσο και το color blocking είναι μία επιλογή που θα αναβαθμίσει το look σου. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, εμείς θα σε συμβουλεύαμε να τα κρατήσεις όσο πιο ουδέτερα γίνεται, αφού τα διαφορετικά prints θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ