Follow us

Everybody | Η Yamamay γιορτάζει τη γυναικεία ενδυνάμωση με μία συλλογή που δεν υπακούει σε μεγέθη

"Κάθε σώμα έχει τη δική του ομορφιά, κάθε γυναίκα έχει το δικό της στυλ".

yamamay Courtesy of Yamamay

Αληθινές σιλουέτες, διαφορετικές εθνικότητες, μεγέθη και σωματότυποι. Η Yamamay καλωσορίζει τη νέα σεζόν με τη συλλογή "Everybody” που είναι μία γιορτή της γυναικείας ενδυνάμωσης, της μόδας που δεν υπακούει σε μεγέθη, της ομορφιάς που κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της. Μέσα από τη Basic Collection του 2021, η Yamamay συνεχίζει να κάνει αυτό που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Να προωθεί δηλαδή τη μόδα χωρίς αποκλεισμούς που είναι σχεδιασμένη για απολύτως όλες τις γυναίκες. Με μότο "ομορφιά είναι η αυτοπεποίθηση του αισθάνομαι καλά και όχι του δείχνω όμορφη”, η Everybody συλλογή γίνεται πολύτιμος σύμμαχος κάθε γυναίκας που θέλει να φορά εσώρουχα που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα της σαν χάδι και την κάνουν να νιώθει άνετα και ευχάριστα κάθε στιγμή της ημέρας.

Everybody | Η Yamamay γιορτάζει τη γυναικεία ενδυνάμωση με μία συλλογή που δεν υπακούει σε μεγέθη
yamamay

Για την προώθηση του εν λόγω ηχηρού μηνύματος, η Yamamay δημιούργησε μία καμπάνια με τρεις διαφορετικές πρωταγωνίστριες. Η Sara Pagliaroli, η Lorena Duran και η Aurelia De Medeiros είναι τα πρόσωπα της συλλογής, καταφέρνοντας να περάσουν σε όλες εμάς το δυνατό μήνυμα "Κάθε σώμα έχει τη δική του ομορφιά, κάθε γυναίκα έχει το δικό της στυλ”. Οι τρεις γυναίκες με το διαφορετικό σώμα, χρώμα, στυλ πόζαραν στον φακό του Ισπανού φωτογράφου Xavi Gordo, φορώντας κομμάτια της βασικής συλλογής: Principessa, Primula, Sculpt, Space, Innergy και Orchidea. Όλα τους ανεξαιρέτως συνδυάζουν άνεση και πρακτικότητα.

yamamay
yamamay

For Every body and for Everybody

H Lorena Duran αποφάσισε να συμμετέχει στην καμπάνια της Yamamay, επειδή πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι μία ευκαιρία να γίνει εκπρόσωπος σημαντικών θεμάτων όπως η συνείδηση του σώματος και ο εορτασμός της μοναδικοτητας. Όταν η Yamamay ζήτησε από την Aurelia De Medeiros να συμμετέχει στην καμπάνια της Everybody συλλογής δεν δίστασε λεπτό. "Πιστεύω πως η μετάδοση έτοιου είδους μηνυμάτων είναι πολύ σημαντική: πρέπει να ξεπεράσουμε τα στερεότυπα και τα πρότυπα, προσπαθώντας να αποδεχτούμε τον εαυτό μας όπως είναι”. Για την Sara Pagliaroli "Η μόδα είναι ένα πολύ ισχυρό μέσο που μεταδίδει σημαντικά μηνύματα. Η μοναδικότητά μας είναι η προστιθέμενη αξία μας. Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή όπως είναι. Πρέπει να σταματήσουμε να κυνηγάμε απρόσιτους αισθητικούς κανόνες”.

yamamay

Η Yamamay δεν επέλεξε τυχαία τα πρόσωπα της καμπάνιας της. Προτίμησε γυναίκες που αγαπούν τις άλλες γυναίκες και μέσα από τις φωτογραφίσεις τους θα τις πείσουν να αγαπήσουν περισσότερο το σώμα και τον εαυτό τους, να συνειδητοποιήσουν πόσο μοναδικά όμορφες και ξεχωριστές είναι. Το σίγουρο είναι πως τα κατάφερε.

yamamay

Ανακάλυψε περισσότερα για την Everybody στο Yamamay.com και στα social media @YamamayOfficial

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ