Follow us

Το dress code είναι "κομψή σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση" και η Μαρία Παπαγεωργίου προτείνει τα πιο χρήσιμα styling tips για να το πετύχεις

Η κομψότητα είναι μία επιλογή που μπορείς να κάνεις σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση και η Μαρία Παπαγεωργίου το αποδεικνύει.

Pink Woman Βασίλης Μαντάς

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των fashionistas, τότε θα γνωρίζεις πολύ καλά πως από τη στιγμή που το ημερολόγιο δείξει πως διανύουμε την περίοδο της άνοιξης, αυτομάτως νιώθουμε μία ανάγκη να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας. Λίγο η υψηλή θερμοκρασία, λίγο οι νέες τάσεις, η shopping list μας γεμίζει με κομμάτια και εμείς έχουμε έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο. Να ανταπεξέλθουμε όσο καλύτερα γίνεται στο dress code που είναι "κομψή σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση". Πολύτιμη βοήθεια είναι οι συλλογές που δημιουργούν τα brands που σέβονται τη σύγχρονη γυναίκα και την ανάγκη της να νιώθει κομψή σε κάθε στιγμή της ημέρας. Brands όπως η Pink Woman, η συλλογή της οποίας για την άνοιξη του 2024 περιλαμβάνει όλα τα κομμάτια που θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

Έχοντας λοιπόν, τα staples της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας με την υπογραφή της Pink Woman, το επόμενο που θα χρειαστούμε είναι έμπνευση για μοντέρνα combos, αλλά και styling tips για να δημιουργήσουμε τις πιο κομψές εμφανίσεις σε κάθε περίσταση. Κάπου εδώ, έρχεται η fashionista Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία φωτογραφήθηκε για το Missbloom, φορώντας total Pink Woman σύνολα και μας πρότεινε τα πιο έξυπνα styling tips.

Styling Tip #1: Πώς θα πετύχεις τα πιο ανοιξιάτικα και σοφιστικέ looks

Ξεκινώντας να ανανεώνεις την ανοιξιάτικη συλλογή σου, ο στόχος είναι να σκεφτείς έξυπνα, επιλέγοντας κομμάτια που μπορείς να φορέσεις σε ποικίλες περιστάσεις και με διαφορετικό styling. Μία από τις αγαπημένες προτάσεις των fashion experts, που έκανε και η Μαρία Παπαγεωργίου είναι τα twin sets.

Το dress code είναι "κομψή σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση" και η Μαρία Παπαγεωργίου προτείνει τα πιο χρήσιμα styling tips για να το πετύχεις

Get the look εδώ.

Πιο συγκεκριμένα, η fashionista επέλεξε να φορέσει ένα twin set, που αποτελείται από λινό στράπλες τοπ και επίσης λινή παντελόνα σε loose γραμμή. Και τα δύο είναι σε μία πολύ κομψή και σοφιστικέ χακί απόχρωση που θα αναβαθμίσει το στιλ σου. Η Μαρία Παπαγεωργίου επέλεξε να συνδυάσει το twin set της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, η στιλιστική αξία των οποίων είναι διαχρονική.

Pink Woman

Get the look εδώ.

Ο βασικότερος λόγος που αξίζει να προσθέσεις twin sets στην ανοιξιάτικη συλλογή σου, όπως αυτό από την Pink Woman είναι επειδή μπορείς να δημιουργήσεις κομψές εμφανίσεις χωρίς να σε απασχολήσει ιδιαιτέρως το styling. Παράλληλα όμως, μπορείς να τα φορέσεις ξεχωριστά, δημιουργώντας έτσι περισσότερα looks με λιγότερα κομμάτια.

Styling Tip #2: Πώς θα αναβαθμίσεις κάθε casual εμφάνιση

Υπάρχουν ημέρες που θέλεις να φορέσεις τα πιο άνετα και cool κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Κομμάτια όπως ένα tank top και το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι. Ποιος είναι όμως ο τρόπος για να αναβαθμίσεις έξυπνα ένα casual ανοιξιάτικο look; Η Μαρία Παπαγεωργίου προτείνει να συνδυάσεις το τζιν σου με ένα bodysuit με cut-outs και lurex όψη. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολό της με λευκά sneakers και ένα γκρι oversized σακάκι. Το απαραίτητο αξεσουάρ είναι φυσικά τα γυαλιά ηλίου που κάνουν πιο stylish κάθε σύνολο.

Pink Woman

Get the look εδώ.

Έχοντας λοιπόν ως καμβά το τζιν σου και προσθέτοντας ένα εντυπωσιακό top όπως αυτό που φόρεσε η fashionista από Pink Woman, το αποτέλεσμα θα είναι αυτομάτως εντυπωσιακό. Αναπόσπαστο κομμάτι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας είναι φυσικά τα σακάκια. Ένα blazer όπως αυτό της Μαρίας Παπαγεωργίου είναι άκρως απαραίτητο, αφού θα το φορέσεις τόσο με παντελόνια όσο και με φούστες ή φορέματα.

Pink Woman

Get the look εδώ.

Styling Tip #3: Οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά

Ένας από τους λόγους που λατρεύουμε το styling είναι ακριβώς επειδή με μικρές και έξυπνες κινήσεις μπορούμε να αναβαθμίσουμε κάθε εμφάνιση. Στην προκειμένη περίπτωση, η Μαρία Παπαγεωργίου μάς προτείνει τον πιο cool τρόπο για να φορέσουμε το αγαπημένο μας little black dress σε ένα casual σύνολο.

πινκ

Get the look εδώ.

Πιο συγκεκριμένα, η fashionistas δημιούργησε ένα total Pink Woman σύνολο, συνδυάζοντας ένα μαύρο mini φόρεμα με ένα μπεζ denim jacket και ολοκλήρωσε το outfit της με ένα επίσης μπεζ καπέλο. Ο λόγος που ξεχωρίσαμε αυτό το look της Μαρίας Παπαγεωργίου είναι επειδή κατάφερε να συνδυάσει κάποια από τα items που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα της.

Αρχικά, το μαύρο φόρεμα, το one piece που είναι διαχρονικό, πολύ θηλυκό, αλλά και μία safe επιλογή για ποικίλες περιστάσεις. Στη συνέχεια, αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας για την τρέχουσα εποχή είναι το denim jacket. Η Μαρία Παπαγεωργίου έκανε ωστόσο μία λιγότερο αναμενόμενη επιλογή από την Pink Woman, φορώντας ένα denim μπουφάν σε μπεζ απόχρωση που είναι εξίσου πρακτικό, αφού συνδυάζεται τέλεια με πολλά looks. Η λίστα με τα must haves ολοκληρώνεται με το άκρως απαραίτητο αξεσουάρ της άνοιξης και του καλοκαιριού, δηλαδή το καπέλο. Θα σε προστατεύσει από τις ακτίνες του ήλιου και ταυτόχρονα θα κάνει τα looks σου ακόμα πιο σύγχρονα και cool.

Pink woman

Get the look εδώ.

Styling Tip #4: Η αλάνθαστη στιλιστική συμβουλή που ακολουθούν οι fashion experts

Όποια κι αν είναι η περίσταση, όποιο κι αν είναι το στιλ σου, ένα μαύρο μονοχρωματικό σύνολο, θα είναι πάντα η πιο chic επιλογή που μπορείς να κάνεις για να ξεχωρίσεις. Τρανή απόδειξη αυτού είναι και αυτό το look από την Pink Woman που δημιούργησε η Μαρία Παπαγεωργίου. Η fashion lover συνδύασε μία μαύρη ολόσωμη φόρμα με επίσης μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

pink

Εάν θέλεις να δημιουργήσεις μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα, ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας, μία μαύρη ολόσωμη φόρμα όπως αυτή που επέλεξε να φορέσει η Μαρία Παπαγεωργίου είναι σίγουρα προσθήκες που αξίζει να κάνεις.

Pink Woman

Φωτογραφίες: Βασίλης Μαντάς

Styling: Σίσσυ Σουβατζόγλου

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis για τη φιλοξενία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ