Follow us

Πώς θα φορέσεις στο γραφείο το κόκκινο φόρεμα σύμφωνα με την Ελένη Μενεγάκη

Αποτελεί ένα απολύτως θηλυκό φόρεμα που κολακεύει κάθε γυναίκα.

Ελένη Μενεγάκη NDP

Ανάμεσα στις κρεμάστρες της γκαρνταρόμπας μας θα ξεχωρίζει πάντα το μαύρο μικρό φόρεμα, ένα πραγματικό staple. Για χάρη του έχουν γραφτεί αμέτρητες σελίδες, έχουν πληκτρολογηθεί άλλα τόσα άρθρα και δίνει το παρών σε ακόμη περισσότερες εμφανίσεις. Γιατί; Είναι ευέλικτο, κομψό και επιβλητικό για αυτό και δεν θα φύγει ποτέ από το προσκήνιο, τις πασαρέλες και τις τάσεις της μόδας. Σε όποιο κατάστημα και αν ψάξεις, όποια συλλογή και αν αναζητήσεις θα υπάρχει πάντα ένα μαύρο φόρεμα. Δίπλα του στέκεται ακριβώς με τα ίδια χαρακτηριστικά ένα ακόμη φόρεμα με διαφορετική απόχρωση, που αν και πληροί όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις δεν έχει την ίδια αναγνώριση. Ο λόγος για το απολύτως θηλυκό κόκκινο φόρεμα, που θα σε πείσει να φορέσεις μέχρι και στο γραφείο η Ελένη Μενεγάκη.

Styling - How to | Πώς θα φορέσεις με τον πιο κομψό και κολακευτικό τρόπο το κόκκινο φόρεμα

Η Ελένη Μενεγάκη μάς έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν με τις στιλιστικές της επιλογές, ωστόσο, πρέπει οπωσδήποτε να δώσεις προσοχή στην τελευταία για δύο λόγους.

Α) Η παρουσιάστρια σού δείχνει έναν εύκολο τρόπο να προσθέσεις έντονα χρώματα στις εμφανίσεις σου χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Όπως θα δεις και στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό με τον εν λόγω look, η ίδια συνδύασε το έντονο κόκκινο με το ευέλικτο μαύρο για έναν σοφιστικέ style combo.

B) Το κόκκινο έχει συνδυαστεί με το πάθος, αποπνέει αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και θηλυκότητα. Όταν, μάλιστα, συνδυάζεται με ένα φόρεμα τότε όλα τα προαναφερθέντα απογειώνονται.

Για αυτούς τους λόγους ένα κόκκινο φόρεμα είναι απαραίτητο για τις εμφανίσεις σου αυτή την σεζόν. Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε ένα απλό σχέδιο με κοντό μανίκι, αέρινη σιλουέτα για περισσότερη άνεση και πρόσθεσε τα κατάλληλα αξεσουάρ: Ένα ζευγάρι μαύρες μπότες και μία ζώνη στο ίδιο χρώμα είναι οι πινελιές που χρειάζεται το look για το φορέσεις μέχρι και στο γραφείο.

Loading...

Get the look

Μίνι φόρεμα με βολάν, Zara

Μαύρες δερματινες μποτες, Tsakiris Mallas

Πλεκτό μίντι φόρεμα, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ