Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου με την αγαπημένη τσάντα της Σταματίνας Τσιμτσιλή | Το σχέδιο που θέλει κάθε γυναίκα

Οι παρουσιάστριες έχουν παρόμοιο γούστο και έχουν στην γκαρνταρόμπα τους ένα από τα πιο διάσημα σχέδια τσαντών.

Η Κατερίνα Καινούργιου με την αγαπημένη τσάντα της Σταματίνας Τσιμτσιλή | Το σχέδιο που θέλει κάθε γυναίκα NDP

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε εντοπίσει τις Ελληνίδες celebrities να φορούν ίδια ή παρόμοια looks, όπως επίσης και να έχουν στην γκαρνταρόμπα τους τα ίδια αξεσουάρ. Πρόσφατα είχαμε συναντήσει την Τόνια Σωτηροπούλου αλλά και τη Χριστίνα Μπόμπα με το ίδιο κολάν της Calezedonia, που θα σε πείσει σίγουρα να δεις τη γυμναστική με άλλο μάτι. Σήμερα, θα κάνουμε λόγο για άλλες δύο celebrities, που φαίνεται πως λατρεύουν την ίδια τσάντα. Πρόκειται για την Κατερίνα Καινούργιου και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με την τσάντα, που έχει ερωτευτεί κάθε γυναίκα.

Dior Book Tote | Ένας αγιάτρευτος στιλιστικός έρωτας

Ο φωτογραφικός φακός του NDP βρέθηκε σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βόρειων Προαστίων. Εκεί έδωσε το παρών η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου. Η ίδια επέλεξε να κάνει μία κομψή εμφάνιση με ένα total white look αποτελούμενο από σατινέ κοστούμι και πουκάμισο, ενώ φόρεσε και platform heels. Ωστόσο, αυτό που κέντρισε την προσοχή μας ήταν η τσάντα χειρός, που κρατούσε. Πρόκειται για τη Dior Book Tote τσάντα σε μαύρη απόχρωση με λευκές λεπτομέρειες, που αναβάθμισε το look της.

Η Κατερίνα Καινούργιου με την αγαπημένη τσάντα της Σταματίνας Τσιμτσιλή | Το σχέδιο που θέλει κάθε γυναίκα

Υπενθυμίζουμε πως και Σταματίνα Τσιμτσιλή λατρεύει την εν λόγω τσάντα. Μάλιστα, ο φωτογραφικό φακός του NDP την είχε απαθανατίσει ακριβώς στο ίδιο εμπορικό κέντρο των Βόρειων Προαστίων κρατώντας την Dior Book Tote τσάντα συνδυασμένη ένα casual look. Στην παρακάτω φωτογραφία, όπως θα δεις, η ίδια φοράει ένα athleisure σύνολο αποτελούμενο από ένα μαύρο ψηλόμεσο κολάν, μία λευκή μπλούζα, τα αγαπημένα sneakers των fashion insiders τα Golden Goose και την Dior τσάντα σε κόκκινη απόχρωση. Η ίδια την έχει και στη μίνι εκδοχή της σε σκούρο μπλε.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η τσάντα αυτή, που έχει το ιδανικό μέγεθος για την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις μας, είναι η στιλιστική εμμονή των fashionistas ανά τον κόσμο. Από τότε που παρουσιάστηκε από τον γαλλικό οίκο, δίνει το παρών στις εμφανίσεις των πιο κομψών γυναικών. Οι περισσότερες, μάλιστα, τις χρησιμοποιούν ως τις ιδανικές travel bags, καθώς δίνουν στιλ στα χαλαρά looks τους, ενώ το ευρύχωρο σχήμα τους χωράει παραπάνω από τα απαραίτητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ