Follow us

Αυτά είναι τα prints που δεν πρέπει να λείπουν από τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου

Οι Ελληνίδες celebrities σου δίνουν το απαραίτητο styling inspo για να φορέσεις τα πιο hot prints.

Αυτά είναι τα prints που δεν πρέπει να λείπουν από τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου Instagram @dutchesss_, @athinao1konomakou και @betty_maggira

Τόσο καιρό κάναμε λόγο για εκείνα τα χρώματα που ξεχωρίζουν ανάμεσα στις τάσεις της σεζόν, για τις αποχρώσεις που δεν πρέπει να λείπουν από τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου αλλά και οι συνδυασμοί που θα σε αναδείξουν στην απόλυτη fashionista του καλοκαιριού. Μην ξεγελιέσαι, όμως, η εξέλιξη του καλοκαιρινού σου στιλ δεν τελείωσε εκεί. Σήμερα θα κάνουμε λόγο για τα μοτίβα ή αλλιώς τα prints, που πρέπει να υιοθετήσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Μην ξεχνάς πως πέρα από τα χρώματα, οι ζεστοί μήνες της εποχής ''σε συνεργασία'' με τις τάσεις επιβάλλουν fun μοτίβα, που θα ανανεώσουν ακόμα και το πιο casual look.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε εκείνα, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις της σεζόν όπως επίσης και τις στιλιστικές απαιτήσεις των Ελληνίδων celebrities. Οι τελευταίες θα σου προσφέρουν στιλιστική έμπνευση για να τα υιοθετήσεις. Συνέχισε να διαβάσεις για να τα ανακαλύψεις.

Τα prints που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι + τα looks των Ελληνίδων celebrities που θα σε πείσουν

Ξεκινάμε με το αγαπημένο μας καλοκαιρινό print, που συναντάμε κάθε χρόνο στις εμφανίσεις των πιο κομψών γυναικών στο Πορτοφίνο και την λίμνη Κόμο. Ο λόγος για το φρουτένιο μοτίβο και πιο συγκεκριμένα εκείνο με τα λεμόνια. Δες το απόλυτο stylish look της Δούκισσας Νομικού, που έχει συνδυάσει το lemon φόρεμά της με τα trendy mules.

Loading...

Από την άλλη δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε λόγο για το διαχρονικό φλοράλ, που δίνει το παρών στις πιο έντονες αποχρώσεις της σεζόν. Δες το red look της Αθηνάς Οικονομάκου, που δεν δίστασε να δημιουργήσει και color blocking με τη ροζ τσάντα της.

Loading...

Η Ευγενία Σαμαρά από την άλλη μάς θυμίζει την στιλιστική αξία του καρό και φέτος θα το φορέσουμε όσο τίποτα άλλο. Είναι ένα επίσης διαχρονικό μοτίβο, που δεν θα μετανιώσεις ποτέ για την αγορά του.

Loading...

Τέλος, το όμπρε εφέ είναι επίσης ένα look που φοριέται ήδη πάρα πολύ και η Μπέττυ Μαγγίρα το εμπιστεύτηκε. Το one shoulder φόρεμα με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος ή ενός κοκτέιλ μας ταξιδεύουν.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ