Follow us

Τα tops που θα φοράς όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα σε καθημερινή βάση

Ο απόλυτος φθινοπωρινός shopping guide με τις μπλούζες για όλες τις περιστάσεις.

Τα tops που θα φοράς όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα σε καθημερινή βάση Splash News / Ideal Images

Όταν ο καιρός αλλάζει και γίνεται σταδιακά όλο και πιο κρύος -ή μουντός- συνήθως εστιάζουμε στα πανωφόρια. Επενδύουμε σε εκείνα τα κομμάτια που θα μας κρατούν ζεστές καθ' όλη τη διάρκεια των κρύων μηνών, των βροχερών ημερών και τα βράδια με αέρα. Άλλωστε, τα πανωφόρια είναι τα fashion items που μας συστήνουν στα πλήθη προτού αρθρώσουμε λέξη. Είναι εκείνα τα κομμάτια που ολοκληρώνουν μοναδικά ένα σύνολο, για αυτό και αφιερώνουμε πολλά άρθρα εδώ στο Missbloom αναλύοντας όλες τις τάσεις αλλά και τις τα σχέδια που αξίζουν μία θέση στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου αλλά και τις εμφανίσεις σου. Από τη προσοχή μας ξεφεύγουν, όμως, κάποια εξίσου σημαντικά fashion items που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο καθημερινό -και όχι μόνο- ντύσιμό μας. Ο λόγος για τις μπλούζες, τα tops που επιλέγουμε καθημερινά για να συνδυάσουμε με τα τζιν, τις tailored παντελόνες και τις φούστες μας.

Οι κομψές φθινοπωρινές μπλούζες που θα φοράς κάθε εβδομάδα αυτή τη σεζόν

Θα λέγαμε πως αν τα πανωφόρια είναι το fashion item που ολοκληρώνει ένα σύνολο, τότε οι μπλούζες είναι το πρώτο που το δημιουργεί. Χρειαζόμαστε στην γκαρνταρόμπα μας τόσο ευέλικτες μπλούζες, που να συνδυάζονται με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας όσο και ζεστές, ώστε να μας κρατούν άνετες με κάθε απότομη πτώση της θερμοκρασίας.

Βέβαια, οι στιλιστικές ανάγκες μας δεν περιορίζονται στην ευελιξία και την άνεση. Πολλές φορές έχουμε ανάγκη από κολακευτικά σχέδια αλλά και statemennt μπλούζες που θα αναβαθμίσουν τα επναλαμβανόμενα καθημερινά σύνολά μας. Καταγράφοντας τις στιλιστικές απαιτήσεις, δημιουργήσαμε τον παρακάτω shopping guide με τις μπλούζες που πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις. Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις εκείνα τα σχέδια, που θα κανουν το καθημερινό styling σου αρκετά πιο εύκολο και σίγουρα πιο chic. Με το σωστό top θα αναδειχθείς στην πιο ενημερωμένη fashionista.

Μπλούζα με πλέξη ριμπ, Zara

Πουκάμισο με puffer μανίκια και animal print, Marks & Spencer

Μπλούζα με ρίγες και statement κουμπία, Massimo Dutti

Off shoulder μπλούζα με ντραπέ εφέ, Mango

Μπλούζα με sweetheart λαιμόκοψη, H&M

Μπλούζα με πλέξη ριμπ και cut out, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ