Follow us

H Ελεονώρα Μελέτη επέλεξε μια απροσδόκητη φούστα για ένα βραδινό look

Πάρε έμπνευση για τα εορταστικά outfits από την εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη.

MissBloom TEAM
H Ελεονώρα Μελέτη επέλεξε μια απροσδόκητη φούστα για ένα βραδινό look NDP

Ένα από τα prints που κυριαρχούν στο ντύσιμο της σεζόν Φθινόπωρο- Χειμώνας είναι το καρό. Μάλιστα, η παρουσία του καρό αυτούς τους μήνες είναι τόσο έντονη που σπάνια το βλέπουμε σε εμφανίσεις άλλων εποχών, σε αντίθεση, για παράδειγμα, με το "ανοιξιάτικο" φλοράλ που το συναντάμε όλο τον χρόνο. Επομένως, διανύοντας τον Δεκέμβρη και με τα Χριστούγεννα να είναι μία ανάσα μακριά, αυτή είναι μία καταπληκτική ευκαιρία για δημιουργήσουμε looks στις γιορτές με το print – σήμα κατατεθέν του χειμώνα.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε συνηθίσει το καρό σε casual, καθημερινά σύνολα και συνεπώς δύσκολα το φανταζόμαστε σε festive και βραδινά outfits, όμως η Ελεoνώρα Μελέτη με την τελευταία της εμφάνιση μας δείχνει τον τρόπο να δημιουργήσουμε με απόλυτη επιτυχία ένα εορταστικό σύνολο με το αγαπημένο και άκρως επίκαιρο καρό.

H Ελεονώρα Μελέτη επέλεξε μια απροσδόκητη φούστα για ένα βραδινό look

Η παρουσιάστρια, που ξεχωρίζει για τα chic looks της, έκανε μία υποδειγματική festive εμφάνιση στην εκδήλωση για τη φωταγώγηση του δένδρου στον Δήμο Πειραιά. Λόγω του ρόλου της ως οικοδέσποινα της βραδιάς, επέλεξε ένα σύνολο που διακρίνεται από κομψότητα, αλλά και θηλυκότητα. Η Μελέτη συνδύασε ένα high neck τοπ από διαφάνεια, κεντημένο με δαντέλα και μία midi καρό φούστα με βελούδινη πράσινη ζώνη και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις. Το outfit ολοκλήρωσε με πλατφόρμες με μπαρέτα που απογείωσαν τη θηλυκότητά της.

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη δε φοβήθηκε να εντάξει το καρό print στην εμφάνιση μίας λαμπερής περίστασης. Αν και αυτή τη φούστα θα μπορούσαμε να τη δούμε και σε ένα office look, κατάφερε με το styling να την αναδείξει σε βραδινό ένδυμα, ενώ το δαντελένιο sheer top πρόσφερε την sexy πινελιά.

Σίγουρα και εσύ θα έχεις κάποιο καρό κομμάτι στην ντουλάπα σου, είτε αυτό θα είναι ένα παλτό είτε μία μίνι φούστα ή ένα παντελόνι. Όποιο και αν είναι αυτό, μπορείς να το αξιοποιήσεις στις εξόδους των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και να κάνεις ένα break από τις παγιέτες και τα στρας των εορταστικών looks.

Πώς θα φορέσεις το καρό τις γιορτές;

Αν έχεις μία μίνι καρό φούστα με πιέτες μπορείς να την αναβαθμίσεις με ένα καλσόν με λαμπερές λεπτομέρειες, ψηλοτάκουνες δερμάτινες μπότες και ένα high neck κοντομάνικο τοπ. Πρόσθεσε σε αυτό το look, statement σκουλαρίκια και μία τσάντα-πουγκί σε έντονη απόχρωση και είσαι έτοιμη για πάρτι. Ακόμα όμως και ένα καρό tailored παντελόνι μπορεί να γίνει festive με τις κατάλληλες προσθήκες. Φόρεσε το με ένα στράπλες τοπ, μυτερές γόβες και μία sheer κάπα ή ένα σάλι και δημιούργησε ένα άρτιο σύνολο που ακτινοβολεί class.

Αν πάλι στην ντουλάπα σου βρίσκεται ένα καρό φόρεμα, είσαι πολύ τυχερή καθώς χωρίς ιδιαίτερο styling μπορεί να το απογειώσεις. Συνδύασε το με θηλυκά Mary Janes παπούτσια με χοντρό τακούνι, ένα φαρδύ δαντελένιο choker και ένα βελούδινο τσαντάκι και δώσε έναν goth αέρα στο εορταστικό σου look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ