Follow us

Το παλτό της Φαίης Σκορδά στην πιο hot απόχρωση της σεζόν που θα θες να φορέσεις κι εσύ!

Το παλτό της Φαίης Σκορδά αξίζει σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Η Φαίη Σκορδά σού δείχνει πώς να ντυθείς στις βραδινές εξόδους του Σαββατοκύριακου NDP

Το μαύρο κάνει την εμφάνιση του στο βραδινό ντύσιμο και ειδικά στα επίσημα looks αυτή της περιόδου. Ωστόσο, φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά βλέπουμε στα night-out looks των fashionistas έντονα χρώματα, που ανανεώνουν τις βραδινές εμφανίσεις και αναδεικνύουν τις παρουσίες που τις επιλέγουν. Μην ξεχνάς πως τα έντονα χρώματα στα σύνολα δηλώνουν αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και τόλμη, ενώ κάποια συγκεκριμένα χρώματα εμπνέουν πάθος, σαγήνη αλλά και ενθουσιασμό. Με βάση, λοιπόν, τις τελευταίες εμφανίσεις του street style και τις προτάσεις από τις πασαρέλες, ήρθε η ώρα να εντάξουμε τα έντονα χρώματα στο επίσημο στιλ μας αλλά και στο καθημερινό. Θα αναρωτιέσαι, όμως, πως θα γίνει αυτό με τον πιο safe και κομψό τρόπο. Η Φαίη Σκορδά έχει την απάντηση.

Η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία την οποία ποζάρει με ένα fashion item στην κορυφαία απόχρωση της σεζόν. Ο λόγος για το παρακάτω παλτό, που ανήκει στη συλλογή της BSB και φέρει την κόκκινη απόχρωση στον πιο ''ζωντανό'' τόνο της. Το παλτό έχει μίντι μήκος, έντονο πέτο και φέρει μία ζώνη στη μέση για να δέσει και να δώσει περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα -ειδικά τώρα που το layering την καλύπτει.

Το κόκκινο παλτό από τη συλλογή της BSB είναι ιδανικό για αυτή τη σεζόν, καθώς η απόχρωση του έχει ταυτιστεί με τις εορτές. Βέβαια, πέρα από αυτό είναι ο ιδανικός τρόπος να εντάξεις τα χρώματα στις εμφανίσεις και ειδικά αυτό που αποπνέει σαγήνη, ένταση και πάθος. Τέλος, το κόκκινο χρώμα δεν θα σε δεσμεύσει στιλιστικά και έτσι θα μπορέσεις να δημιουργήσεις κομψούς συνδυασμούς. Θα το βρεις παρακάτω.

Shop the stylish coat

Το παλτό της Φαίης Σκορδά στην πιο hot απόχρωση της σεζόν που θα θες να φορέσεις κι εσύ!
Κόκκινο παλτό με ζώνη στη μέση, BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ