Follow us

Πώς θα υιοθετήσεις το preppy look σύμφωνα με τη Φαίη Σκορδά

Το BSB look της παρουσιάστριας πληροί όλες τις απαιτήσεις της preppy αισθητικής, που λατρεύουν οι fashionistas φέτος.

Φαίη Σκορδά NDP

Ας τα πιάσουμε από την αρχή: Τι είναι το preppy style; Πρόκειται για ένα στιλ, που χαρακτηρίζεται ως αυστηρό, πολυτελές, κομψό και διαχρονικό και εμπνέεται από το κολλεγιακό look των φοιτητών στα Ivy League πανεπιστήμια. Ήταν η έκφραση του ''καθωσπρεπισμού'' της νεολαίας. Πιο συγκεκριμένα, έκανε την εμφάνιση του πριν αρκετές δεκαετίες και είχε ταυτιστεί με την πλούσια αστική τάξη. Το εν λόγω στιλ αποτελείται από blazers, σακάκια, πουκάμισα με έντονο γιακά, tailoring κομμάτια, ταγιέρ, κοστούμια, vests, παλτά, κάπες και cardigans -όλα έχοντας το ίδιο ύφος και αποπνέοντας μία πολυτελή κομψότητα. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, συναντάμε pussy bows, φαρδιές στέκες, μπερέδες και baker hats, περίτεχνα statement κοσμήματα και tote τσάντες. Στα υποδήματα κυριαρχούν τα ψηλοτάκουνα με μπαρέτα, loafers, mary janes, μπαλαρίνες, μπότες ιππασίας αλλά και γόβες σε κάθε ιδιαίτερο σχέδιο. Τι σχέση όμως έχει το preppy style με την Φαίη Σκορδά, μία γυναίκα με θηλυκό και glam look;

Η Φαίη Σκορδά δεν διστάζει να πειραματιστεί με το στιλ της στο σημείο βέβαια που δεν αφαιρεί από τη στιλιστική της ταυτότητα. Έτσι, δοκίμασε την preppy αισθητική και την προσάρμοσε στις δικές της στιλιστικές απαιτήσεις προσφέροντας έμπνευση για τα δικά μας looks.

Η Φαίη Σκορδά με το απόλυτο preppy look

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία στην οποία φοράει το απόλυτο preppy look. Η ίδια επέλεξε από το νέο fashion drop της BSB μία μίνι φούστα με πιέτες, την οποία συνδύασε με matching γιλέκο (ένα trendy κομμάτι αυτή τη σεζόν, διάβασε εδώ περισσότερα), ένα oversized blazer στην ίδια γκρι απόχρωση με τα υπόλοιπα κομμάτια του look και ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μία εξίσου μεγάλη τάση της σεζόν: Ψηλές κάλτσες φορεμένες με ψηλοτάκουνα -ένα trend που φόρεσε πρώτη η Bella Hadid.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως το look της είναι ένα πιο σύγχρονο και fun ταγιέρ, που θα ανανεώσει το στιλ σου υιοθετώντας ταυτόχρονα τη μεγάλη τάση της σεζόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ