Follow us

Trend Spotting | 5 στιλ παπουτσιών που θα φορέσεις το 2023

Τα hot ζευγάρια παπούτσια της χρονιάς που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

MissBloom TEAM
Trend Spotting | 5 στιλ παπουτσιών που θα φορέσεις το 2023 Splash News / Ideal Images

Με μία σύντομη περιήγηση στα αγαπημένα σου online shops, θα παρατηρήσεις πως τα παπούτσια συχνά υπάγονται στην κατηγορία "αξεσουάρ". Ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα το "συμπληρωματικό" ή το "extra" στη φύση των παπουτσιών. Πέρα από την αδιαμφισβήτητη πρακτικότητά του, ένα ζευγάρι παπούτσια διακρίνεται από τόση δυναμικότητα που μπορεί με ευκολία να λειτουργήσει ως βάση για τα stylish looks σου, και όχι απλά ως κάποιο συμπληρωματικό αξεσουάρ. Η αξία τους αποτυπώνεται στις συλλογές των μεγαλύτερων οίκων μόδας, οι οποίοι δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο να δημιουργήσουν ξεχωριστά παπούτσια, τα οποία –αργά ή γρήγορα- θα εξελιχθούν σε trends.

Φυσικά, οι τάσεις μπορεί να γεννηθούν με την οποιαδήποτε αφορμή. Η προβολή ενός κομματιού σε μία δημοφιλή σειρά ή κάποια εμφάνιση μίας A-list celebrity στους δρόμους της Νέας Υόρκης, μπορεί να λειτουργήσουν ως "σπίθα" μίας απρόσμενης τάσης. Άλλωστε, σε μία εποχή με τόσα ερεθίσματα είναι λογικό, όλα και συγχρόνως τίποτα, να συζητιούνται ως τάσεις.

Το πραγματικό ερώτημα είναι ποιες από αυτές έχουν την ικανότητα να ανανεώσουν το στιλ σου και να προσφέρουν μία ιδιαιτερότητα στην γκαρνταρόμπα σου; Η απάντηση, καθώς και το νέο σου αγαπημένο ζευγάρι παπούτσια, βρίσκονται ανάμεσα στις παρακάτω ξεχωριστές επιλογές που συγκεντρώσαμε για εσένα:

Mary Janes

Τα Mary Janes δεν αποτελούν μία τόσο νέα πρόταση, αφού μας απασχόλησαν έντονα και το 2022. Παρόλα αυτά, αποδεικνύεται ότι μπορούν να αντέξουν στο χρόνο και συνεχίζουν να μονοπωλούν τις πασαρέλες, φέρνοντας έναν αέρα νοσταλγίας και θηλυκότητας στα σύγχρονα looks.

Lace up

Μπότες δετές σε όλο τους το μήκος κυριαρχούν στο φετινό street style. Οι trend setters αγαπούν να τις φορούν με μίντι φούστες και ζιπ κιλότ σε neutral αποχρώσεις, ενσαρκώνοντας απόλυτα τον πάντα επίκαιρο μινιμαλισμό των 90s.

Φιόγκοι

Οι φιόγκοι έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους σε κάθε πιθανό μέσο. Από τα feeds στο Instagram που θα τους συναντήσεις ως αξεσουάρ μαλλιών ή ως διακοσμητικό σε τοπ και φορέματα, μέχρι στα SS'23 shows οίκων MSGM και Carolina Herrera που τους ενέταξαν σε ultra girly γόβες.

Soccer shoes

Μέρος του Blokecore-της τάσης που εμπνέεται από το ποδόσφαιρο- τα sneakers Adidas Samba ή Gazelle, καθώς και τα Onitsuka Tiger, βρίσκονται στην κορυφή των trends και φέτος. Ιδιαίτερα σε έντονη απόχρωση, θα γίνουν τα go-to παπούτσια σου για κάθε περίσταση.

Kitten heels

Το πολύ λεπτό και χαμηλό τακούνι, έμβλημα της ντελικάτης θηλυκότητας, αναμένεται να μας απασχολήσει έντονα το 2023. Φόρεσε τα kitten heels, όπως τα cool style icons, με το τζιν σου, ένα απλό λευκό tank top και μία πληθωρική faux γούνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ