Follow us

Τα πιο ωραία σετ εσωρούχων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τα πιο όμορφα σετ εσωρούχων που θα σε βάλουν στο κλίμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

MissBloom TEAM
Τα πιο ωραία σετ εσωρούχων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Splash News / Ideal Images

Σαν δείξει ''14 Φλεβάρη'' το ημερολόγιο, στους δρόμους θα ξεχυθούν όλοι οι ερωτευμένοι για να γιορτάσουν τον έρωτά τους. Βέβαια, ανάμεσα τους θα υπάρξουν και εκείνοι που θα επιλέξουν πιο ζεστούς χώρους με λιγότερο κόσμο, όπως το σπίτι. Κάποιοι θα γιορτάσουν έρωτες, άλλοι αγάπες. Το ένα δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να συμπεριλαμβάνει και το άλλο. Η ημέρα των ερωτευμένων, όμως, είναι μία ημέρα που γιορτάζει κάθε μορφή αγάπης. Αν είσαι τυχερός/η θα έχεις πολλούς λόγους να τη γιορτάσεις, γιατί η αγάπη μπορεί να έρθει από πολλά διαφορετικά άτομα και όχι μόνο από τη ζεστή αγκαλιά ενός συντρόφου. Σε κάθε περίπτωση, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αφορά όλους μας και για αυτό φέτος θα τη γιορτάσουμε. Εμείς σού προτείνουμε να γιορτάσεις τον εαυτό σου, ντύνοντας το με τα πιο fun εσώρουχα.

Τα πιο όμορφα σετ εσωρούχων που θα σε βάλουν στο κλίμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου

Τα εσώρουχα δεν χρειάζεται να συνδέονται αποκλειστικά είτε με την άνεση είτε με την χρηστικότητα τους. Μπορείς να φορέσεις το υπέροχο σετ σου και να βγεις βόλτα, να κάτσεις σπίτι ή να ξεκινήσεις την ημέρα σου, επειδή απλά σου αρέσει. Μην τα βάζεις σε κατηγορίες, καθώς τα εσώρουχα είναι ακριβώς όπως όλα τα fashion items: Είναι κομμάτια που μπορείς να τα φοράς όποτε θέλεις γιατί σε εκφράζουν και σου αρέσουν. Δεν χρειάζονται δικαιολογίες και εξηγήσεις. Φόρα το γιατί σου αρέσει, για εσένα και όχι για κάποιον άλλον.

Μην ξεχνάς πως εσύ βλέπεις περισσότερο από καθένα τον εαυτό σου, για αυτό και φέτος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και κάθε άλλη ημέρα, οφείλεις να τον ντύσεις γιατί γιορτάζεις! Γιορτάζεις τον εαυτό σου και την αγάπη που έχεις για το σώμα σου.

Παρακάτω, λοιπόν, θα ανακαλύψεις κομψά σετ εσωρούχων με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στις πιο σαγηνευτικές αποχρώσεις, που θα τονώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση σου. Φέτος η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα γιορταστεί με πολύ στιλ.

Σετ εσωρούχων (σουτιέν και σλιπ), Minerva

Σετ εσωρούχων (σουτιέν και σλιπ), Tezenis

Σετ εσωρούχων (σουτιέν και σλιπ), Luna Splendida

Σετ εσωρούχων (σουτιέν και σλιπ), Yamamay

Σετ εσωρούχων (σουτιέν και σλιπ), Oysho

Σετ εσωρούχων (σουτιέν και σλιπ), Triumph

Σετ εσωρούχων (σουτιέν και σλιπ), Intimissimi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ