Follow us

Φέτος είναι τάση αυτή η διαχρονική φούστα που θα ''ξεκλειδώσει'' το στιλ σου

Ο οδηγός αγοράς με τις πιο κομψές μαύρες πλισέ φούστες με μίντι μήκος.

Φέτος είναι τάση αυτή η διαχρονική φούστα που θα ''ξεκλειδώσει'' το στιλ σου Splash/Ideal Images

Έρχονται στιγμές που καταλαβαίνεις πως η γκαρνταρόμπα σου χρειάζεται διαχρονικά κομμάτια. Το στιλ σου και το καθημερινό ντύσιμο σου έχει ανάγκη ευέλικτα fashion items, που μπορείς να εμπιστεύεσαι κάθε σεζόν για να δημιουργείς άψογα σύνολα. Αυτά τα κομμάτια αξίζουν την επένδυση, για αυτό και τα βλέπεις κάθε χρόνο στις γκαρνταρόμπες και τις εμφανίσεις των πιο κομψών γυναικών. Ένα από αυτά είναι η μαύρη φούστα και πιο συγκεκριμένα η πλισέ.

Μέχρι τώρα θα έχεις διαβάσει πολλά άρθρα που εξυμνούν αυτή τη σεζόν τις φούστες. Είναι το fashion item που μετά από πολύ καιρό επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ. Άλλες τόσες θα είναι οι εμφανίσεις που έχεις δει με μίνι και μάξι φούστες, όπως επίσης και denim σχέδια. Ειδικά τα τελευταία φαίνεται πως θα σαρώσουν το street style της σεζόν 'Ανοιξη/Καλοκαίρι ΄23. Παρ' όλα αυτά, ανάμεσα τους ξεχωρίζουν οι απλές και πάντα κομψές μαύρες πλισέ φούστες.

Από τα catwalks έως τα social media, αυτό το διαχρονικό κομμάτι δίνει το παρών και έρχεται για να σου λύσει τα χέρια σε day to night εμφανίσεις. Για ένα chic office look με σακάκι, για ένα σαγηνευτικό outfit με ένα κορσέ, για μία επίσημη εμφάνιση, η μαύρη πλισέ φούστα ήταν, είναι και θα είναι η ιδανική επιλογή. Η δημοτικότητα της ώθησε μέχρι και τα προσιτά fashion brands να κυκλοφορήσουν τις δικές τους εκδοχές.

Παρακάτω, λοιπόν, θα ανακαλύψεις τις φούστες ''πασπαρτού'' με το ιδανικό μίντι μήκος, που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της. Είναι κολακευτικές, ευέλικτες και διαχρονικές, τι άλλο μπορείς να ζητήσεις;

Shop the trend

Πλισέ μίντι φούστα, Zara

Πλισέ μίντι φούστα, Mango

Πλισέ μίντι φούστα, H&M

Πλισέ μίντι φούστα, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ