Follow us

Craft your mood | Η νέα συλλογή της KEM θα σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση

Η νέα καμπάνια έρχεται με νέο CRAFT λογότυπο και νέο CRAFT YOUR MOOD motto.

MissBloom TEAM
kem Courtesy of Kem

Η Μαριαλένα με τη νέα της Ηobo green mint περασμένη στον ώμο, κορδωμένη σαν παγώνι περνά την πόρτα του καφέ. Είναι PROUD. Η Σία μπροστά στον καθρέφτη με total jean outfit και Κem Tote Jean, ανακατεύει τα μαλλιά της ξανά και ξανά μέχρι να φτάσει στο πιο CHILL πεθαίνεις από υπνηλία. Η Άννα, influencer στο επάγγελμα αλλά πρακτική στη ζωή, γεμίζει την ευρύχωρη Softy nude Tote της με τα απαραίτητα της μέρας, γεμίζοντας ως τον τελευταίο της πόρο με την πεποίθηση ότι είναι γυναίκα ουσίας, CONFIDENT όσο το τσιμέντο που πατάει. Η Μυρτώ, στα λευκά με λευκή τσάντα ταχυδρόμου προχωρά στον δρόμο, νιώθοντας FRESH, ένα καλοκαιράκι από μόνη της. Η Γεωργία σε baby pink και baby blue νιώθει DELICIOUS σαν γλυκάκι. Η Ματίνα σκέφτεται "θα με δεις και θα πάθεις ατύχημα", κοινώς STUNNING. H Σοφία, χαρά του pattern και του LOUD, η Ξένια με αλυσιδάκι- τσαντάκι- υφάκι PRECIOUS, η Όλια GREEDY, η Κάτια so CUTE.

Craft your mood | Η νέα συλλογή της KEM θα σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση

Tσάντα hobo σε συνθετικό υλικό Jean KEM

kem new

Οι τσάντες δεν είναι τσάντες, είναι καθημερινές σκηνοθεσίες με καθρέφτη ή χωρίς. Συναισθήματα περασμένα στον ώμο, που λικνίζονται σε κάθε μας βήμα. Η εμπροσθοφυλακή του στιλ μας.

Courtesy of KEM

Σακίδιο πλάτης σε υφασμάτινο υλικό Enigma με δερμάτινα δεσίματα KEM

kem

Η νέα συλλογή KEM Άνοιξη- Καλοκαίρι 2023 έρχεται γεμάτη σχέδια, χρώματα και συναισθήματα. Η νέα καμπάνια έρχεται με νέο CRAFT λογότυπο και νέο CRAFT YOUR MOOD motto. To Πάσχα έρχεται με αμέτρητες επιλογές για δώρα, μικρά ή μεγάλα, συμβολικά ή ζωής, αλλά πάντα με στιλ. Και το προσωπικό touch έρχεται με το personalization: Τη δυνατότητα να γράψεις με βαθυτυπία τα αρχικά σου πάνω στην τσάντα ή το πορτοφόλι της επιλογής σου.

Courtesy of KEM

Τσάντα hobo σε δέρμα Romance KEM

Τσάντα hobo σε δέρμα Romance

KEM

Τσάντα tote σε συνθετικό υλικό Soft KEM

Τσάντα tote σε συνθετικό υλικό Soft

Βρείτε τη νέα συλλογή Άνοιξη- Καλοκαίρι 2023 και τις νέες ιδέες για δώρα σε ένα από τα 50 καταστήματά Kem σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και στο kemgroup.gr και ανακαλύψτε το δικό σας σχέδιο, χρώμα, ύφος και σενάριο που σας φτιάχνει τη μέρα.

kem

Το ελληνικό brand, που εδώ και 40 χρόνια έχει κρατηθεί και αγαπηθεί όσο κανένα άλλο, είναι εδώ για να βάλει ξανά και ξανά ομορφιά και συναίσθημα στη ζωή μας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ