Follow us

Το Bazaar της Helmi επιστρέφει με τις πιο κομψές και διαχρονικές επιλογές για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου

Το Βazaar της Helmi με εκπτώσεις που ξεκινούν από -70% σε ρούχα και αξεσουάρ που δεν θέλεις να χάσεις

MissBloom TEAM
Helmi bazaar Instagram@helmiclothing

Κάθε εποχή οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα ανυπομονούν για τις εκπτώσεις και τις ευκαιρίες που μπορούν να βρουν στα ράφια των αγαπημένων τους fashion brands. Κάτι όμως που μπορεί να τις ενθουσιάσει είναι χωρίς αμφιβολία τα Bazaar των brands στα οποία θα βρουν ρούχα και αξεσουάρ παλαιότερων συλλογών για να αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα τους με κομψά και διαχρονικά κομμάτια σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Ο λόγος για το Bazaar της Helmi.

H Helmi για τρίτη φορά ανοίγει τις αποθήκες της και μας υποδέχεται σε μία ''εκκαθάριση'' εμπορευμάτων, όπου μπορούμε να βρούμε ξεχωριστά κομμάτια καλής ποιότητας και ιδιαίτερα αξεσουάρ, που δεν μπορούμε να βρούμε πλέον στην αγορά, σε απίστευτα χαμηλές τιμές αφού οι εκπτώσεις ξεκινούν από -70% και πάνω!

Το αγαπημένο Bazaar της Helmi επιστρέφει από την Πέμπτη 15 Ιουνίου έως την Κυριακή 18 Ιουνίου στις κεντρικές αποθήκες του brand στην οδό Πάρνηθος 48-50 στη Μεταμόρφωση και ωράριο λειτουργίας: Πέμπτη - Παρασκευή: 10.00-21.00, Σάββατο: 10.00-20.00, Κυριακή: 10.00-17.00.

Το Bazaar της Helmi επιστρέφει με τις πιο κομψές και διαχρονικές επιλογές για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου

Μη χάσεις την ευκαρία να ξεκλέψεις λίγο χρόνο από την πολυάσχολη καθημερινότητα και να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, αλλά και στους αγαπημένους σου, στις χαμηλότερες τιμές με την καλύτερη ποιότητα και τις πιο κομψές και stylish επιλογές που προσφέρει η Helmi.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ