Follow us

Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα από τη Zara που θα αναβαθμίσουν κάθε βραδινή σου εμφάνιση

Το ζευγάρι πέδιλα που θα προτιμάς σε κάθε καλοκαιρινή βραδινή σου εμφάνιση

MissBloom TEAM
Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα από τη Zara που θα αναβαθμίσουν κάθε βραδινή σου εμφάνιση Splash News / Ideal Images

Όλες οι γυναίκες επιθυμούμε να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια το οποίο θα είναι το go to ζευγάρι για τις πιο fancy βραδινές εξόδους και party στα οποία θα δώσουμε το παρών. Όσο και εάν αυτό ισχύει για όλο τον χρόνο, το καλοκαίρι η ποικιλία στα ψηλοτάκουνα ζευγάρια παπούτσια είναι μεγαλύτερη δίνοντας μας ακόμα περισσότερες επιλογές για να διαλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει. Ψηλοτάκουνα πέδιλα, ψηλοτάκουνες πλατφόρμες, ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες, pointy sling back ψηλοτάκουνες γόβες, όλες ιδανικές επιλογές ανάλογα με το στιλ και την αισθητική σου.

Υπάρχουν όμως κάποια ζευγάρια ψηλοτάκουνων παπουτσιών τα οποία έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν το κάθε look μας σε party look και συνήθως αυτή την ξεχωριστή ιδιότητα την έχουν τα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ιδανικά για να κολακεύουν τη σιλουέτα και να αναβαθμίζουν οποιοδήποτε look μας, το σωστό ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα μπορούν να σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη της βραδιάς.

Συγκεκριμένα εμείς βρήκαμε το ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα που θα αναβαθμίσουν κάθε party εμφάνιση σου. Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα από τη Zara είναι σε μεταλλιζέ ασημί απόχρωση, κάτι που τα καθιστά ιδανικά για να συνδυαστούν τόσο με μονόχρωμα κομμάτια είτε σε ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις όπως γκρι, μαύρο, λευκό, μπεζ κλπ, όσο και με έντονα χρώματα της χρωματικής παλέτας όπως φούξια, έντονο κόκκινο, cobalt blue κ.α. Πέρα όμως από τα μονοχρωματικά κομμάτια ή σύνολα με τα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε τα μεταλλιζέ πέδιλα, επίσης συνδυάζονται υπέροχα εξίσου με εμπριμέ μοτίβα δίνοντας ένα ενδιαφέρον twist στο σύνολο σου.

Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα από τη Zara που θα αναβαθμίσουν κάθε βραδινή σου εμφάνιση
Πέδιλο μεταλλιζέ με τακούνι, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ