Follow us

Ανακαλύψαμε τα γυαλιά ηλίου που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου φέτος το καλοκαίρι

Τα γυαλιά ηλίου που θα επέλεγε μία κομψή fashionista.

street style Splash News / Ideal Image

Εάν ένα σύνολο λειτουργεί ως καμβάς, τότε τα αξεσουάρ είναι "τα χρώματα”, τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να ομορφύνουμε και να κάνουμε πιο ξεχωριστή μία εμφάνιση. Όσον αφορά στο καλοκαιρινό στιλ, όμως, εάν χρειαζόταν να ξεχωρίσουμε ένα και μοναδικό αξεσουάρ που είναι το απόλυτο must have της εποχής, τότε τα γυαλιά ηλίου θα ήταν η πρώτη μας επιλογή. Εκτός από το γεγονός πως μας προστατεύουν από τις ακτίνες του ήλιου, τα γυαλιά ηλίου μπορούν να μεταμορφώσουν στη στιγμή ακόμα και το πιο απλό σύνολο.

Λίγο πριν ξεκινήσεις να ανανεώνεις τη συλλογή σου με γυαλιά ηλίου, χρειάζεται να γνωρίζεις κάποιες eyewear τάσεις, αλλά και διαχρονικά σχέδια που αξίζουν την προσοχή σου.

#1

Ξεκινώντας από ένα ζευγάρι που συνδυάζει το διαχρονικό στιλ με ένα μοντέρνο twist, σου προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου τα butterfly shape γυαλιά ηλίου από τη συλλογή Fendi First. Η ταρταρούγα τους ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ενώ το χρυσό F logo κάνει το εν λόγω αξεσουάρ ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Ανακαλύψαμε τα γυαλιά ηλίου που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου φέτος το καλοκαίρι
Γυαλιά ηλίου Fendi

#2

Μία εξίσου διαχρονική επιλογή για εσένα που αγαπάς το προσεγμένο στιλ είναι τα γυαλιά ηλίου που φέρουν την υπογραφή του οίκου Givenchy. Τα γυαλιά σε μαύρο χρώμα δεν χάνουν ποτέ τη στιλιστική τους αξία και ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα.

Γυαλιά ηλίου Givenchy
Γυαλιά ηλίου Givenchy

#3

Εάν το french style είναι το αγαπημένο σου, τα cat-eye γυαλιά ηλίου του οίκου Dior, και πιο συγκεκριμένα αυτά από τη σειρά "MISSDIOR", πρόκειται να σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου. Εμπνευσμένα από την αδερφή του σχεδιαστή Catherine Dior, τα εν λόγω γυαλιά ηλίου ταιριάζουν με κάθε καλοκαιρινό look σου και πρόκειται να τα φοράς για χρόνια.

Γυαλιά ηλίου Dior, Vista Eywear
Γυαλιά ηλίου Dior

#4

Εντυπωσιακά και πολύ cool, τα γυαλιά ηλίου του οίκου Loewe έχουν την έγκριση των πιο διάσημων fashionistas. Φέτος το καλοκαίρι, κάνε τη διαφορά στο στιλ σου, επενδύοντας σε γυαλιά ηλίου με έντονο χρώμα όπως το sky blue.

Vista Eyewear
Γυαλιά ηλίου Loewe

#5

Μία στιλιστική συμβουλή που ακολουθούν οι γυναίκες με ξεχωριστό στιλ είναι πως έχουν πάντα στη συλλογή τους διαχρονικά αξεσουάρ. Εκτός από τα κλασικά μαύρα γυαλιά ηλίου, σου προτείνουμε να αποκτήσεις και ένα ζευγάρι σε off-white ή κρεμ απόχρωση όπως αυτά τα γυαλιά του οίκου Celine. Ταιριάζουν με κάθε look και είναι μία όχι και τόσο αναμενόμενη επιλογή.

Vista Eyewear
Γυαλιά ηλίου Celine

#6

Oversized και διαχρονικά, κομψά και πολύ θηλυκά, τα "Lady 95.22" γυαλιά ηλίου του οίκου Dior με το "CD" logo είναι το αξεσουάρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνισή σου. Επειδή, όμως, είμαστε fashionistas που προσέχουν ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια στο στιλ τους, τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου του οίκου Dior έρχονται με ασορτί καπιτονέ θήκη.

Γυαλιά ηλίου και θήκη Dior
Γυαλιά ηλίου και θήκη Dior

#7

Η λίστα με τα must have γυαλιά ηλίου του καλοκαιριού ολοκληρώνεται με ένα ζευγάρι του οίκου Givenchy που αξίζει την προσοχή τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών που αγαπούν το elevated look. Ο λόγος είναι πως τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου είναι unisex, αλλά και μία από τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν. Συνεπώς, εάν ανήκεις στην κατηγορία των fashion addicts, αυτό το τόσο ξεχωριστό αξεσουάρ είναι η τέλεια επιλογή για να εξελίξεις το στιλ σου. Φυσικά, μπορείς να το προσφέρεις ως δώρο στον σύντροφο, τον καλύτερο φίλο ή τον αδερφό σου.

Γυαλιά ηλίου Givenchy
Γυαλιά ηλίου Givenchy

Extra Styling Tip

Εκτός από τα γυαλιά ηλιού που είναι το άκρως απαραίτητο αξεσουάρ όχι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά και για όλο τον χρόνο, υπάρχει ένα ακόμα item που θα σε βοηθήσει να προστατευτείς από τον ήλιο. Αναφερόμαστε στα καπέλα και πιο συγκεκριμένα στα καπέλα visor. Τα δικά μας αγαπημένα είναι τα visors από τις συλλογές "DiorClub” και "Diorpacific".

Καπέλο visor Dior, Vista Eyewear
Καπέλο visor Dior
Vista Eyewear
Καπέλο visor Dior

Τα hot accessories του καλοκαιριού

Τα αξεσουάρ είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις το στιλ σου πιο προσωποποιημένο και ξεχωριστό, και παρακάτω έχουμε επιλέξει κάποια από τα hot accessories του φετινού καλοκαιριού. Πρόκειται για το bucket hat του οίκου Fendi που είναι διακοσμημένο με logo, τα γυαλιά θαλάσσης ή ακόμα και το eyecup τα οποία είναι η τέλεια επιλογή για εσένα που αγαπάς την υψηλή αισθητική και το streetwear.

Γυαλιά ηλίου και καπέλο Fendi, Vista Eyewear
Eyecup Fendi
Γυαλιά και σκουφάκι κολύμβησης Fendi
Γυαλιά και σκουφάκι κολύμβησης Fendi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ