Follow us

Margot Robbie | Όλα τα Barbie inspired outfits που έχει φορέσει μέχρι στιγμής

Μήπως είχες την Barbie με κάποιο από τα φορέματα που φόρεσε η Robbie;

Margot Robbie | Όλα τα Barbie inspired ourfits που έχει φορέσει μέχρι στιγμής Splash News / Ideal Images

Η Παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Barbie της Greta Gerwig με τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling στους ρόλους της Barbie και του Ken, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουλίου με ένα event όπου κυριαρχούσε το ροζ και μας εισήγαγε λίγο παραπάνω στον κόσμο της Barbie, κάνοντας μας να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο για την πρεμιέρα της ταινίας στις 21 Ιουλίου.

Η ταινία έχει κάνει αναμφίβολα μία ηχηρή προαναγγελία, ενώ είναι πολυαναμενόμενη πριν ακόμη ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Αφότου όμως δημοσιεύθηκε το πρώτο trailer και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, θα μπορούσαμε να πούμε, πως ξεκίνησε το Barbiemania που έχει συνεπάρει μικρούς και μεγάλους και έχει μία δυνατή παρουσία ως trend τόσο στον κόσμο της ομορφιάς όσο και της μόδας.

Και φυσικά επειδή η Barbie σχετίζεται άμεσα με τη μόδα και όλα εκείνα τα πανέμορφα ροζ σύνολα και cute φορέματα που χαζεύαμε με τόση περηφάνια στις αγαπημένες μας κούκλες Barbie, για το promo της ταινίας η Margot Robbie αποφάσισε να μας δώσει μία ακόμη γεύση από τον ροζ κόσμο, φορώντας looks που έχουν γίνει remake από σύνολα που φορούσαν χαρακτηριστικές Barbie κούκλες.

Η ίδια η πρωταγωνίστρια, πρέσβειρα του Barbiecore trend, είχε αποφασίσει από τα γυρίσματα κιόλας της ταινίας να εισάγει όλους τους συντελεστές σε pink mood, "επιβάλλοντας" τους να φοράνε μία συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας ένα ροζ look, ενώ ο Ryan Gosling είπε χιουμοριστικά πως εάν κάποιος δεν το έκανε ακολουθούσε ποινή.

Έχοντας πάρει σοβαρά την Barbie αποστολή της, η 33χρονη ηθοποιός σχεδόν σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις για το promo της ταινίας φορούσε αυθεντικά Barbie looks.

Margot Robbie | Όλα τα Barbie inspired outfits που έχει φορέσει μέχρι στιγμής
Courtesy of Barbie Mattel
Margot Robbie
Courtesy of Barbie Mattel

Margot Robbie
Courtesy of Barbie Mattel
Margot Robbie

Courtesy of Barbie Mattel

Μάλιστα για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας επέλεξε να φορέσει ένα custom made Schiaparelli sequin φόρεμα το οποίο είχαμε δει σε συλλεκτική Barbie του 1961!

Margot Robbie

Δες το video για να ενθουσιαστείς κι'εσύ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ