Follow us

Τα πιο κομψά καλοκαιρινά ρούχα από την Pink Woman που αξίζει να αποκτήσεις στις εκπτώσεις

Τα ρούχα από την Pink Woman που αξίζουν μία θέση στη shopping list σου για τις εκπτώσεις.

Τα πιο κομψά καλοκαιρινά ρούχα από την Pink Woman που αξίζει να αποκτήσεις στις εκπτώσεις Courtesy of Pink Woman

Ως fashion lovers, υπάρχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα που μπορούν να μας προκαλέσουν ενθουσιασμό. Ένα από αυτά είναι όταν ξεκινά επιτέλους η περίοδος των εκπτώσεων και έτσι έχουμε την ευκαιρία να ανανεώσουμε το στιλ μας, κάνοντας έξυπνες και κυρίως budget friendly αγορές. Διανύοντας το καλοκαίρι και με τις θερινές εκπτώσεις να έχουν μόλις ξεκινήσει, μπορούμε να εμπλουτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που θα ευχαριστηθούμε να φοράμε τους επόμενους μήνες. Φυσικά, η επιλογή του brand από το οποίο θα κάνεις τις αγορές σου δεν μπορεί να είναι τυχαία. Αξίζει σίγουρα να εμπιστευτείς εμπιστευτείς εκείνο το brand που σου προσφέρει όλα τα ρούχα που θα χρειαστείς σε κάθε περίσταση και μάλιστα με τις καλύτερες εκπτώσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Pink Woman.

Ως γνωστόν, έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στα brands που αγαπούν τη σύγχρονη γυναίκα και της προσφέρουν ρούχα που την κάνουν να αισθάνεται κομψή και όμορφη κάθε στιγμή της ημέρας. Κάνοντας λοιπόν μερικά clicks στο online shop της Pink Woman ξεχωρίσαμε τα πιο κομψά ρούχα που μπορείς να αποκτήσεις στις εκπτώσεις και είναι σίγουρο πως θα ευχαριστηθείς να φοράς τους επόμενους μήνες, αλλά και κάθε καλοκαίρι.

Για παράδειγμα, στην Pink Woman θα βρεις μπλούζες τόσο σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το λευκό και το μαύρο όσο και σε πιο ιδιαίτερα χρώματα όπως το baby blue, ενώ στην κατηγορία "φορέματα” θα βρεις μία τεράστια ποικιλία από mini, midi και maxi φορέματα ώστε να επιλέξεις τα ιδανικά σχέδια ανάλογα με το προσωπικό στιλ σου. Εάν τα αγαπημένα σου bottoms είναι τα σορτς και τα παντελόνια, τότε σίγουρα αξίζει να επισκεφτείς το e-shop της Pink Woman, αφού θα βρεις μεγάλη ποικιλία που ικανοποιεί τις ανάγκες ακόμα και της πιο απαιτητικής fashionista.

Για να σε βοηθήσουμε να κάνεις καλύτερο και πιο απολαυστικό shopping, παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποια πολύ κομψά και άκρως καλοκαιρινά ρούχα από την Pink Woman και αξίζει σίγουρα να προσθέσεις στη shopping list των εκπτώσεων.

Ανακάλυψε όλες τις εκπτώσεις στην συλλογή της Pink Woman στα πάνω από 110 καταστήματα Pink Woman σε όλη την Ελλάδα και στο eshop pinkwoman-fashion.com.

Editor's Picks

Midi φόρεμα με cut out λεπτομέρεια Pink Woman

Midi φόρεμα με άνοιγμα στην πλάτη Pink Woman

Wide leg παντελόνι με λάστιχο Pink Woman

Maxi φλοράλ φόρεμα με cut out λεπτομέρεια Pink Woman

Κροπ τοπ με puffy μανίκια Pink Woman

Straight leg παντελόνα με κορδόνι Pink Woman

Λινό κροπ τοπ με χάντρες Pink Woman

Κροπ τοπ με κεντημένα λουλούδια και άνοιγμα Pink Woman

Λινό σορτς με πιέτες Pink Woman

Λινό φλοράλ σορτς Pink Woman

Λύκρα κροπ τοπ με λεπτές τιράντες Pink Woman

Μίνι σεμιζιέ φόρεμα με βολάν Pink Woman

Μίνι φόρεμα με puffy μανίκια Pink Woman

Ντένιμ βερμούδα σορτς με ξέφτια Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ