Follow us

Η Μελίνα Νικολαΐδη με το party look που ταιριάζει σε κάθε είδος στιλ και κάθε βραδινή περίσταση

Το ενημερωμένο και ταυτόχρονα διαχρονικό σύνολο της Μελίνας Νικολαΐδη

MissBloom TEAM
Η Μελίνα Νικολαϊδη με το party look που ταιριάζει σε κάθε είδος στιλ Instagram@melina.nikolaidi

Στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι στην γκαρνταρόμπα μας υπάρχουν κομμάτια τα οποία ανάλογα με την περίσταση μπορούμε να τα προτιμήσουμε και να αισθανόμαστε ασφάλεια τόσο στιλιστικά όσο και για το ότι αυτό που επιλέξαμε μας κολακεύει και μας ταιριάζει. Για τα everyday looks μας επιλέγουμε κομμάτια άνετα και δροσερά που πρόκειται να μας προσφέρουν άνεση και στιλ στην καθημερινότητα μας. Το ίδιο αποτέλεσμα και αίσθηση επιθυμούμε και για τα βραδινά σύνολα μας προσθέτοντας και ένα glam στοιχείο.

Οι τάσεις που επικρατούν για τη φετινή σεζόν μας προσφέρουν ποικιλία επιλογών ανάλογα με το στιλ της κάθε γυναίκας, τόσο για τις casual όσο και για τις βραδινές ή formal εμφανίσεις της. Έντονα χρώματα, denim on denim ή minimal 90s αισθητική είναι κάποιες από τις τάσεις που μπορείς να υιοθετήσεις στα σύνολα που επιλέγεις για τις βραδινές εξόδους σου. Και για τα party looks μας όμως υπάρχουν επιλογές που είναι πάντοτε διαχρονικές και μπορούμε να δημιουργήσουμε ενδιαφέροντα σύνολα που πάντα θα μας βγάζουν ασπροπρόσωπες.

Την στιλιστική υπενθύμιση για το διαχρονικό άνετο summer party look, μας την έδωσε η Μελίνα Νικολαΐδη. Συγκεκριμένα η Μελίνα Νικολαΐδη, σε πάρτι όπου έδωσε το παρών επέλεξε να φορέσει ένα off shoulder top σε μαύρο χρώμα το οποίο συνδύασε με μαύρο ψηλόμεσο σορτς. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με μαύρα flat statement σανδάλια και τσαντάκι χειρός.

Δες την εμφάνισή της

Η Μελίνα Νικολαΐδη με το party look που ταιριάζει σε κάθε είδος στιλ και κάθε βραδινή περίσταση

Έξωμη μπλούζα με σφηκοφωλιά, H&M

Δαντελένιο σορτς, H&M

Κροπ τοπ με δέσιμο, Pink Woman

Σορτς με λάστιχο, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ