Follow us

Η Chiara Ferragni με το φθινοπωρινό look που θα λατρέψει η κάθε minimal lover

Το minimal look της influencer που θέλουμε να αντιγράψουμε

Η Chiara Ferragni με το φθινοπωρινό look που θα λατρέψει η κάθε minimal lover Splash News / Ideal Images

Όλες οι γυναίκες, όποιο και εάν είναι το στιλ τους, κάποια στιγμή ενδέχεται να επιλέξουν ένα minimal look, καθώς μπορεί να υποσχεθεί σε κάθε περίσταση κομψότητα όπως και στιλιστική ασφάλεια. Εάν το στιλ σου είναι minimal τότε αναμφίβολα το "μάτι” σου θα πέφτει πολύ συχνότερα σε μινιμαλιστικά σύνολα γυναικών που σε εμπνέουν όπως και στα κομμάτια με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις απλά και ταυτόχρονα πολύ stylish looks.

Οι "κανόνες” του minimalism είναι παρόμοιοι με εκείνους που υπαγορεύει και η quiet luxury τάση, δηλαδή στις εμφανίσεις μας να πρωταγωνιστούν κλασσικά staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας, απλές και καθαρές γραμμές, καλής ποιότητας ρούχα χωρίς φθορές όπως και συγκεκριμένες αποχρώσεις οι οποίες κινούνται σε γήινους και ουδέτερους τόνους, χωρίς να αποκλείουν ένα προσεκτικά επιλεγμένο pop of color εάν το επιθυμούμε ανάλογα με την περίσταση ή τη διάθεση μας.

Πριν την έναρξη οποιασδήποτε νέας σεζόν η κάθε γυναίκα αποζητά έμπνευση ανάλογα με το γούστο και το στιλ της. Και ενώ ο μινιμαλισμός μας επιτρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας κομμάτια τα οποία είναι διαχρονικά και μπορούμε να φοράμε για αρκετές σεζόν όπως και χρόνια, το να επιθυμούμε να ανανεώνουμε τη συλλογή μας με κομμάτια τα οποία είναι εξίσου διαχρονικά και θεωρούνται επένδυση ή το να "κρατάμε" το fashion inspo που χρειαζόμαστε για να ανανεωθούμε είναι το ίδιο χρήσιμα για την γκαρνταρόμπα μας όπως και για τις εμφανίσεις μας.

Το φθινοπωρινό fashion inspo που θα λατρέψει κάθε γυναίκα που αγαπά τον μινιμαλισμό, και όχι μόνο, το βρήκαμε σε πρόσφατο look της Chiara Ferragni. Η Ιταλίδα influencer εμφανίστηκε στο Μιλάνο φορώντας ένα denim cigarette παντελόνι το οποίο συνδύασε με λευκό lingerie top και blazer σε σκούρα μπλε απόχρωση και χρυσά κουμπιά. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρα loafers και μαύρο τσαντάκι.

Δες την εμφάνισή της


Παρακάτω 5 minimal looks τα οποία θα σε εμπνεύσουν για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ