Follow us

The new it girl | Τα city looks της Sofia Richie που είναι ιδανικά για αυτή την εποχή

Τα looks της Sofia Richie που μας εμπνέουν για stylish looks

The new it girl | Τα city looks της Sofia Richie που είναι ιδανικά για αυτή την εποχή Splash News / Ideal Images

Ανά εποχή ξεχωρίζουμε διαφορετικά fashion it girls τα οποία παρακολουθούμε έτσι ώστε να εμπνεόμαστε με τα σύνολα τους όπως και να μας δίνουν fashion tips για το πως να εντάσσουμε τις εκάστοτε τάσεις της μόδας με στιλ και αρμονία στα outfits μας.

Αυτό συνέβαινε ανέκαθεν, αρκεί να κοιτάξουμε λίγα χρόνια πίσω όπου βασική πηγή έμπνευσης ήταν τα supermodels όπως και οι stylish ηθοποιοί των 90s, Kate Moss, Naomi Campbell, Jennifer Aniston κ.α. Στο σήμερα θα μπορούσαμε να πούμε πως ανάλογο fashion inspo μας χαρίζουν τα looks των influencers όπως της Kendall Jenner, Hailey Bieber όπως και της Sofia Richie.

H Sofia Richie, η νεότερη κόρη του Lionel Richie, έχει κεντρίσει τόσο το ενδιαφέρον των μεγάλων οίκων μόδας όσο και των γυναικών που αγαπούν τη μόδα καθώς έχει μία δική της ξεχωριστή αισθητική και έναν ιδιαίτερο τρόπο να εντάσσει την εκάστοτε τάση απόλυτα στο στιλ της. Η αισθητική και το στιλ της κινούνται ανάμεσα σε quiet luxury σύνολα τα οποία συνδυάζει με μία old glamour πινελιά, ενώ σε πολλά outfits της γνωρίζει πως να υιοθετήσει το new-gen tailoring που αντιπροσωπεύει τη γενιά της.

Το νέο αγαπημένο it girl, που σε κάθε της εμφάνιση μας χαρίζει fashion inspo, έχει αρκετά looks τα οποία αξίζουν την προσοχή σου.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε αυτά από τα οποία μπορείς να αντλήσεις έμπνευση για τους φθινοπωρινούς μήνες.









Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ