Follow us

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε με τον πιο κομψό τρόπο το αγαπημένο παντελόνι της Kate Middleton και της Meghan Markle

Φόρεσε το παντελόνι που αναδεικνύει τη γυναικεία σιλουέτα

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε με τον πιο κομψό τρόπο το αγαπημένο παντελόνι της Kate Middleton και της Meghan Markle Instagram

Πολλά είναι τα looks όπως και τα fashion items που μπορούν να μας έρθουν στο μυαλό εάν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε σύνολα που μας χαρίζουν άνεση όπως και στιλ. Τα κομμάτια τα οποία προτιμάμε κυρίως στις καθημερινές πρωινές όπως και βραδινές εμφανίσεις μας είναι αναμφίβολα τα παντελόνια. Η ποικιλία που διατίθεται σε παντελόνια μας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσουμε το στιλ και το γούστο μας με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τη διάθεση μας όπως και με την περίσταση.

Ανά σεζόν βλέπουμε διαφορετικές γραμμές παντελονιών να επικρατούν στις τάσεις ενώ κάποιες γραμμές παραμένουν πάντα διαχρονικές όσες σεζόν και εάν διανύσουμε. Ένας από τους τύπους παντελονιών που δεν χάνουν τη διαχρονική τους αξία είναι αναμφίβολα τα skinny παντελόνια. Τα παντελόνια σε στενή γραμμή υπήρξαν σεζόν που ήταν το παντελόνι που φορούσαν όλες οι ενημερωμένες fashionistas, ενώ πλέον παρότι οι πιο loose και άνετες γραμμές θεωρούνται κυριαρχούν στις επιλογές, με τα boyfriend, τα wide leg όπως και τα mom fit παντελόνια να διατίθενται σε ποικιλία στα αγαπημένα μας fashion brands, πάντοτε με ένα παντελόνι σε στενή γραμμή θα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα κομψό και διαχρονικό outfit.

Όπως πολλές είναι οι επιλογές μας σε παντελόνια άλλες τόσες είναι και οι επιλογές συνδυασμών που έχουμε για να φορέσουμε με διαφορετικό τρόπο ένα skinny παντελόνι. Για επίκαιρες εμφανίσεις με ένα skinny παντελόνι, όπως και με άλλα fashion items, βρίσκουμε την έμπνευση που χρειαζόμαστε στις αγαπημένες μας fashionistas. Η Φαίη Σκορδά σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο επέλεξε να φορέσει ένα skinny παντελόνι μαύρου χρώματος το οποίο συνδύασε αρμονικά με ένα λευκό top και λευκό blazer με χρυσά κουμπιά. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια και μαύρο τσαντάκι με αλυσίδα.

Δες την εμφάνισή της

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε με τον πιο κομψό τρόπο το αγαπημένο παντελόνι της Kate Middleton και της Meghan Markle

Το skinny παντελόνι είναι ένα κομμάτι το οποίο έχουμε παρατηρήσει ότι προτιμούν συχνά και η Meghan Markle όπως και η Kate Middleton. Οι δυο γυναίκες, που πάντοτε φροντίζουν να έχουν προσεγμένο στιλ, επιλέγουν τη συγκεκριμένη γραμμή παντελονιού τόσο σε επίσημες όσο και σε casual εμφανίσεις τους αποδεικνύοντας πως ένα skinny παντελόνι μπορεί να φορεθεί, με το σωστό styling , σε κάθε πιθανή περίσταση και με πολλούς διαφορετικούς στιλιστικούς συνδυασμούς.

Kate Middleton
Kate Middleton
Meghan Markle
Meghan Markle

Skinny high jeans, H&M

Skinny παντελόνι, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ