Follow us

Η Rihanna επιστρέφει ως creative director της Puma

Η Rihanna και η Puma λανσάρουν το Fenty x Puma Avanti.

MissBloom TEAM
Rihanna Fenty x Puma Avanti Courtesy of Puma

Όταν δύο κλασσικά κομμάτια συναντούν τη μαγεία της μόδας, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Αυτή τη φορά το brand της Rihanna, Fenty και η αθλητική εταιρεία Puma φέρνουν στο προσκήνιο το ολοκαίνουριο Avanti που συνδυάζει την κληρονομιά δύο κλασσικών υποδημάτων, τον υψηλής ποιότητας σχεδιασμό του δερμάτινου ποδοσφαιρικού King με την εξωτερική σόλα του παπουτσιού τρεξίματος, Easy Rider.

Η Rihanna επιστρέφει ως creative director της Puma

Η Rihanna υπογράφει το νέο Avanti στα πλαίσια της νέας συνεργασίας Fenty x Puma

Η Rihanna επιστρέφει για ακόμη μία φορά ως Creative Director για το λανσάρισμα του νέου προϊόντος. Το ντεμπούτο της έγινε το 2015 με το εμβληματικό Creeper το οποίο αντλούσε στοιχεία του NYC punk rock style. Το νέο Avanti είναι κάτι διαφορετικό: Πρόκειται για μία fashion εκδοχή unisex sneaker όπου κυριαρχεί το vintage δέρμα και αναγράφονται τα λογότυπα Fenty και Puma Cat με χρυσό φύλλο στην αναδιπλούμενη γλώσσα. Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το ασημί, ενώ η ασπρόμαυρη έκδοση περιλαμβάνει στοιχεία όπως λογότυπα χαραγμένα με λέιζερ και δερμάτινες λεπτομέρειες χρωμίου.

Fenty x Puma Avanti

Μετά την επιτυχία της συνεργασίας τους το 2015 με το Creeper και το 2016 με τις γούνινες παντόφλες Puma x Fenty οι οποίες εμφανίστηκαν σε τέσσερις επιδείξεις μόδας στη Νέα Υόρκη και στο Παρίσι, η Rihanna συνεχίζει και το 2023 να εκδηλώνει έμπρακτα την αγάπη της για το χώρο της μόδας.

Το νέο sneaker συνδυάζει τον αθλητισμό με το στυλ και την κομψότητα. Οι επιρροές της Rihanna από το χώρο της μόδας και η αγάπη της για το ποδόσφαιρο, συνετέλεσαν στην απαρχή αυτής της συνεργασίας η οποία έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα sneaker το οποίο θα αγαπηθεί από όλη την οικογένεια, τόσο από τα παιδιά όσο και από τους ενήλικες.

Fenty x Puma Avanti

"Ήταν μια συναρπαστική έναρξη για τη συνεργασία μας", δήλωσε η Maria Valdes, Chief Product Officer της PUMA. "Περάσαμε χρόνο μαζί ψάχνοντας το αρχείο της PUMA, προσπαθώντας να εντοπίσουμε το σωστό προϊόν που θα "μιλούσε” στη Rihanna. Το Avanti είναι ένα κλασικό μοντέλο της PUMA με έναν μοναδικό σχεδιασμό. Είμαι πολύ χαρούμενη που βλέπω αυτό το project να παίρνει σάρκα και οστά και είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένη για το τι μας επιφυλάσσει στο μέλλον η συνεργασία αυτή".

Rihanna Puma

To παπούτσι, που λειτούργησε ως σχεδιαστική έμπνευση για το Avanti, το οποίο καθιερώθηκε αργότερα από την PUMA το 2001, γεννήθηκε το 1968 και φορέθηκε από είδωλα όπως ο Eusebio Pelé και ο Maradona. Το 1978, η PUMA ξεκίνησε μια νέα σειρά παπουτσιών τζόκινγκ, η οποία τελικά θα εξελισσόταν στο PUMA Easy Rider. Το 1998, η Jil Sander και η PUMA εγκαινίασαν την πρώτη συνεργασία μόδας με το Jil Sander King. Στην τρέχουσα σειρά, η Rihanna έχει προσθέσει την προσωπική της σχεδιαστική γλώσσα και τα δημιουργικά της στοιχεία, από τις λεπτομέρειες του δέρματος μέχρι την εξωτερική σόλα, βάζοντας τη δική της πινελιά στο κλασικό στιλ της PUMA.

"Ήθελα να φέρω κάτι ξεχωριστό από το παρελθόν στους δρόμους του σήμερα, και ήταν ο αείμνηστος μεγάλος Pelé που έκανε το Avanti τόσο εμβληματικό" δήλωσε η Rihanna.

*Τα προϊόντα FENTY x PUMA, διατίθενται στα PUMA stores: -Γλυφάδα, Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 40A, -PUMA corner store στο Attica City Link, Πανεπιστημίου 9 Αθήνα, & στο e-shop

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ