Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το ιδανικό καλσόν για να ανανεώσεις τα looks με φορέματα ή φούστες

Το look της Τόνιας Σωτηροπούλου θα ανανεώσει το ντύσιμό σου.

toniasotiropoulou Instagram @toniasotiropoulou

Ένα από τα προφίλ στο Instagram που μας προσφέρουν συχνά στιλιστική έμπνευση είναι εκείνη της Τόνιας Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το στιλ και την αισθητική της μοιράζεται συχνά στιγμές από το καθημερινό ντύσιμό της, προτείνοντας μας νέα combos. Αυτή την περίοδο, η Τόνια Σωτηροπούλου βρίσκεται στην Ιταλία καιμία πρόσφατη ανάρτησή της, μας έπεισε να υιοθετήσουμε μία από τις τάσεις που πρωταγωνιστεί τη νέα σεζόν.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, σε μία από τις εξόδους της στο Μιλάνο, η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε ένα total black σύνολο, συνδυάζοντας ένα στράπλες βελούδινο bodysuit του ελληνικού brand, The C Edition με μία ασύμμετρη μαύρη φούστα και μαύρα platform shoes. Αυτό που έκανε το outfit της ακόμα πιο ξεχωριστό είναι το καλσόν που επέλεξε. Πρόκειται για ένα δαντελένιο μαύρο καλσόν από τη νέα συλλογή της Calzedonia για το φθινόπωρο του 2023.

Φέτος μάλιστα, τα καλσόν έχουν την τιμητική τους αφού βρίσκονται στη λίστα με τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για τη σεζόν. Το εν λόγω αξεσουάρ έχει σίγουρα έναν χρηστικό ρόλο. Να προστατεύσει τα πόδια μας όταν φοράμε φούστα ή φόρεμα την περίοδο του χειμώνα. Αυτή τη σεζόν όμως, τα καλσόν γίνονται κάτι περισσότερο από απλώς ένα ακόμα χρήσιμο αξεσουάρ. Αποκτούν έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί, το φούξια, μοτίβα αλλά και υφές όπως η δαντέλα και τα ξεχωρίσαμε στις συλλογές των David Koma, Ahluwalia & Coperni, Dundas, Nina Ricci, Gucci και Victoria Beckham, κάνοντας μας να αναλογιζόμαστε όλους τους τρόπους για να τα φορέσουμε τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε Επίσης

Εμείς λοιπόν προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Τόνιας Σωτηροπούλου και να επενδύσεις σε statement καλσόν, τα οποία θα αναβαθμίσουν αμέσως τα φθινοπωρινά και χειμερινά looks με φούστες και φορέματα.

Το look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Copy the Look

Καλσόν από Τούλι 40 Den με Φλοράλ Μοτίβο Calzedonia

Καλσόν από Τούλι 40 Den με Μοτίβο Τριαντάφυλλα Calzedonia

Διχτυωτό Καλσόν με Μοτίβο Μεγάλα Λουλούδια Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ