Follow us

Το show της Diesel στο Μιλάνο ήταν ένα πάρτι για όλους!

H Diesel διοργάνωσε ένα ιδιαίτερο 8ωρο fashion mega show για την παρουσίαση τη Spring - Summer 2024 συλλογής στο Μιλάνο.

MissBloom TEAM
Το show της Diesel στο Μιλάνο ήταν ένα πάρτι για όλους! Courtesy of Diesel

Η Diesel παρουσίασε την καινούρια κολεξιόν για τη σεζόν Spring Summer 2024 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Η νέα συλλογή θέλησε να συνδυάσει τη μόδα με τη διασκέδαση και η εταιρεία επέλεξε να απευθυνθεί σ' ένα ευρύτερο κοινό οργανώνοντας ένα ελεύθερο show για πάνω από 7.000 καλεσμένους, με 6.000 εισιτήρια για το ευρύ κοινό, από τα οποία τα 1.500 δόθηκαν ως προτεραιότητα σε φοιτητές.

Diesel in Milan: Το στυλ της επόμενης γενιάς

"Η Diesel λατρεύει τα πάρτι, γι’ αυτό καλέσαμε πάνω από 7.000 άτομα σε ένα δωρεάν rave, και στη συνέχεια στο φεστιβάλ κινηματογράφου μας. Πιστεύω ότι πρέπει να ζούμε τη ζωή μας στο μέγιστο, ότι κάθε μέρα πρέπει να είναι ένα πάρτι", δήλωσε ο Glenn Martens, Creative Director της Diesel. Μετά τη λήξη του fashion show, λοιπόν, ήρθε η σειρά για τους λάτρεις του σινεμά. Μία μεγάλη οθόνη, μεγέθους 26 επί 16 μέτρα, έδειχνε δωρεάν ταινίες όλο το Σαββατοκύριακο, επιλεγμένες από τη Diesel.

Καθώς το event παρείχε ερεθίσματα κινηματογράφου, για τις ανάγκες της νέας συλλογής δημιουργήθηκαν στάμπες που μοιάζουν με αφίσες ταινιών, σαν η Diesel να ήταν Χολιγουντιανό στούντιο. Μερικά σχέδια τυπώθηκαν καθαρά πάνω σε T-shirts, ενώ άλλα μοιάζουν σαν να έχουν ξεθωριάσει από τη βροχή και τον ήλιο, πάνω σε δερμάτινα τοπ, φούστες και φορέματα.

Για τη Diesel κάθε κομμάτι είναι μοναδικό. Ένα διαφανές μίνι αμάνικο φόρεμα έχει μια ραμμένη επίστρωση από ζέρσεϊ καμένη σε τυχαία σημεία, σαν το ζέρσεϊ να ξεφλουδίζει. Μια αμάνικη ανδρική μπλούζα είναι φτιαγμένη από ενωμένες στρώσεις ζέρσεϊ και μετά επεξεργασμένη, ενώ τζιν ενώνονται με μουσελίνα σαν περίβλημα.

Οι επεξεργασίες τονίζονται με εμπριμέ από μέσα, όπως στα devoré denim κομμάτια που εσωτερικά είναι τυπωμένα με το κόκκινο λογότυπο Diesel. Άλλα κομμάτια, όπως παντελόνια και φούτερ, έχουν εμπριμέ παραλλαγής τυπωμένο από μέσα, devoré denim τζιν και σακάκια τυπώνονται εσωτερικά με ρίγες, ενώ γυναικεία devoré denim τοπ με κρυστάλλους, τζιν και μίνι φορέματα τυπώνονται εσωτερικά με ονειρικά φλοράλ σχέδια. Πλεκτά ζακάρ επεξεργάζονται για να μοιάζουν με πειραγμένο denim, με κλωστές που δεν κόβονται και θυμίζουν ιστούς αράχνης σε ζακέτες, τοπ και φορέματα.

Η χρηστικότητα απογειώνεται με denim τοπ με φερμουάρ και παντελόνια και φούστες που φοριούνται μόνα τους ή ενώνονται με τα τοπ για να δημιουργήσουν ολόσωμες φόρμες. Παντελόνια έχουν μεγάλες cargo τσέπες που αφαιρούνται. Τσάντες μέσης ενώνονται για να δημιουργήσουν στράπλες τοπ ή μίνι φούστες.

Τα εσώρουχα έχουν ιδιαίτερη σημασία μέσα από διαφανή τοπ και φορέματα. Κάποια είναι με σούρες, κάποια σαν κορμάκια, μαύρα ή σε μεταλλικά χρώματα. Υπάρχουν γραμμές σε χρωματικές αντιθέσεις, αλλά μονόχρωμα για ένα χρυσό lurex φόρεμα που μοιάζει με αγαλματίδιο του Χόλυγουντ. Βλέπουμε tuxedos για το κόκκινο χαλί σχεδόν να εξαφανίζονται με devoré, ενώ ζέρσεϊ φορέματα να εμφανίζονται μέσα από εσώρουχα.

Τα σανδάλια D-Vina Charm είναι τυπωμένα με αφίσες από το σινεμά, ενώ οι γόβες D-Woodstock slip έχουν στρογγυλεμένες γραμμές, όπως και τα σανδάλια D-Woodstock σαν ένα μεταλλικό κλουβί με το D της Diesel. Οι μπότες D-Cloud, ψηλές ως το μηρό, αλλά και οι γόβες κατασκευάζονται από denim σε καλούπι που μοιάζει σαν να έχει δέσιμο με λουριά, ενώ οι ανδρικές μπότες D-Hammer έχουν στο καλούπι τους το Diesel D. Υπάρχουν τσάντες με τυπώματα από τις αφίσες της Diesel, ενώ οι τσάντες 1DR έχουν χοντρές μεταλλικές αλυσίδες.

Κοσμήματα τα οποία θυμίζουν τατουάζ, και τα γυαλιά ηλίου, μια συνεργασία της Diesel Eyewear με την Essilor Luxottica, έχουν λεπτούς μεταλλικούς σκελετούς ή στυλ γυαλιών εργασίας. Υπάρχουν Streamline ρολόγια από καουτσούκ με σχέδιο σκελετού και μια νέα συλλογή από ασημένια βραχιόλια με λάμψη σαν διαμάντια.

Το total red venue στα χρώματα της Diesel εντυπωσίασε το κοινό.

Το show της Diesel στο Μιλάνο ήταν ένα πάρτι για όλους!

Τα looks που ξεχώρισαν στην πασαρέλα:

Diesel
Diesel
Diesel
Diesel
Diesel

Το παρόν έδωσε ο ηθοποιός Aron Piper:

Diesel Aaron Piper

Εμφάνιση έκανε και ο γιος του Will Smith, Jaden:

Diesel

Μπορείς να παρακολουθήσεις εδώ το full show:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ