Follow us

Το Marks & Spencer φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη είναι στους πιο φθινοπωρινούς τόνους

Το φόρεμα που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι ιδανικό τόσο για τις πρωινές όσο και για τις βραδινές εμφανίσεις σου

MissBloom TEAM
Το Marks&Spencer φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη είναι στους πιο φθινοπωρινούς τόνους Instagram@elenimenegaki

Κάθε εποχή αναμφίβολα έχει κάποια κομμάτια τα οποία προτιμάμε συχνότερα στις εμφανίσεις μας και αναδεικνύονται ως τα περισσότερο αγαπημένα μας, χωρίς όμως δεύτερη σκέψη, οι περισσότερες από εμάς θα συμφωνήσουμε ότι τα φορέματα είναι τα κομμάτια της συλλογής μας που εκτιμάμε εξίσου την κάθε εποχή όποιες και εάν είναι οι επικρατούσες τάσεις. Τα αγαπημένα μας θηλυκά και άνετα φορέματα, προτιμώνται σε διαφορετικές εκδοχές και με διαφορετικά χαρακτηριστικά ανάλογα με τη σεζόν που διανύουμε, προσθέτοντας πάντα στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις μας και βοηθώντας μας να ανταποκριθούμε με στιλ και άνεση σε κάθε πιθανή περίσταση.

Τα φορέματα που επιλέγουμε για την εποχή του φθινοπώρου μπορούν να έχουν πολλά και διάφορα χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να διαφέρουν στο ύφασμα του φορέματος, το μήκος, τη γραμμή, τα χρώματα όπως και το μήκος των μανικιών. Το φθινόπωρο είναι περισσότερο σύνηθες να διαλέγουμε midi ή maxi φορέματα τα οποία μπορούν να μας εξυπηρετήσουν σε διάφορες περιστάσεις της καθημερινότητας μας με άνεση. Επίσης, τα μακριά μανίκια ενός φορέματος μπορούν επίσης να μας εξυπηρετήσουν αυτή την εποχή καθώς μας βοηθούν να αναδείξουμε το φόρεμα μας χωρίς να είναι απαραίτητο να φορέσουμε ένα πανωφόρι.

Ένα εντυπωσιακό φόρεμα ιδανικό για τη φθινοπωρινή σεζόν, επέλεξε να φορέσει η Ελένη Μενεγάκη σε εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε ένα μεσάτο φόρεμα σε midi μήκος με δέσιμο στη μέση σε όμπρε μοτίβο, από τη Marks & Spencer. Το φόρεμα διατίθεται σε δύο διαφορετικές όμπρε αποχρώσεις το ροζ με όμπρε μοτίβο όπως και σε σκούρο μπλε. Η Ελένη Μενεγάκη ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα αποδεικνύοντας πως το φόρεμα από τη Marks & Spencer είναι ιδανικό τόσο για πρωινές όσο και για τις βραδινές μας εμφανίσεις.

Δες την εμφάνισή της


Εάν επιθυμείς να εντάξεις το όμπρε φόρεμα από τη Marks & Spencer σε πρωινή σου εμφάνιση τότε μπορείς να το συνδυάσεις με στιλ με μπαλαρίνες, mules, loafers ή μποτάκια.

Το φόρεμα από τη Marks & Spencer

Το Marks & Spencer φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη είναι στους πιο φθινοπωρινούς τόνους
Μεσάτο μίντι όμπρε φόρεμα με δέσιμο στη μέση, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ