Follow us

Η Σίσσυ Χρηστίδου με το τζιν παντελόνι από τη Marks & Spencer που είναι ιδανικό για φθινόπωρο και χειμώνα

Το τζιν παντελόνι που δεν θα αποχωριστείς τη φετινή σεζόν

Η Σίσσυ Χρηστίδου με το τζιν παντελόνι από τη Marks & Spencer που είναι ιδανικό για φθινόπωρο και χειμώνα Instagram@sissychristidou

Εάν έπρεπε να επιλέξουμε το πιο "πολυφορεμένο” όπως και αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας τότε αυτό θα ήταν αναμφισβήτητα το denim παντελόνι μας. Ένα τζιν παντελόνι είναι αυτό που μας εξυπηρετεί στις day to night εμφανίσεις μας όπως και σε κάθε περίσταση, casual ή formal. Το τζιν παντελόνι έχει καθιερωθεί ως το απόλυτο go to παντελόνι για τις πρωινές εμφανίσεις μας στο γραφείο, τις απογευματινές μας βόλτες όπως και τις βραδινές μας εξόδους.

Όσο ο καιρός αλλάζει και η θερμοκρασία υποχωρεί επιλέγουμε τζιν παντελόνια των οποίων το χρώμα ανήκει θα λέγαμε στη φθινοπωρινή και χειμερινή χρωματική παλέτα. Τα τζιν σε γκρι, σε σκούρο μπλε και στο μαύρο είναι αυτά τα οποία διαλέγουμε συχνότερα αυτή την εποχή έτσι ώστε να δώσουμε έναν φθινοπωρινό τόνο στις εμφανίσεις μας. Τα σκουρόχρωμα τζιν μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά και με στιλ αυτή την εποχή. Μπορούμε για παράδειγμα να τα φορέσουμε με tank tops, T-shirts, cardigans, blazers όπως και πουκάμισα και όποια απόχρωση και εάν έχουμε επιλέξει για το top μέρος του συνόλου μας, το outfit μας θα έχει τη φθινοπωρινή ή χειμερινή χροιά που επιθυμούμε λόγω του σκουρόχρωμου χρώματος του denim παντελονιού μας.

Για το πώς να δημιουργήσουμε ένα φθινοπωρινό look ιδανικό για day to night εμφανίσεις, μας ενέπνευσε η πρόσφατη εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα ψηλόμεσο εβαζέ τζιν παντελόνι με απλικέ τσέπες σε σκουρόχρωμη μπλε απόχρωση από τη Marks & Spencer, το οποίο συνδύασε με σατέν πουκάμισο με γιακά σε φούξια απόχρωση, επίσης από τη Marks & Spencer. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα ψηλοτάκουνα mules και τσάντα ώμου σε καφέ απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της

Το σύνολο της Σίσσυς Χρηστίδου

Ψηλόμεσο εβαζέ τζιν με απλικέ τσέπη, Marks & Spencer

Σατέν πουκάμισο με γιακά, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ