Follow us

10 φορέματα από τη Marks & Spencer που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη του γραφείου

Τα φορέματα που είναι ιδανικά για τις φθινοπωρινές καθημερινές εμφανίσεις σου

10 φορέματα από τη Marks & Spencer που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη του γραφείου Splash News / Ideal Images

Όποια και εάν είναι η εποχή που διανύουμε κάποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας έχουν διαχρονική αξία, κάτι που χαρακτηρίζεται από τη γραμμή όπως και τις αποχρώσεις τους. Τα φορέματα, συγκεκριμένα, τα οποία έχουν κομψά χαρακτηριστικά και timeless χαρακτήρα είναι κομμάτια "επένδυση” σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα καθώς όχι μόνο υπόσχονται μία stylish και επίκαιρη εμφάνιση σε κάθε περίσταση, επίσης μας προσφέρουν πρακτικότητα και άνεση όσο τα φοράμε, ενώ η ευκολία που μας χαρίζουν όταν πρέπει να επιλέξουμε το outfit μας είναι αδιαμφισβήτητη.

Τα φορέματα που επιλέγουμε για τους φθινοπωρινούς μήνες, έχουν διαφορετικό ύφος όπως και γραμμή από αυτά που προτιμάμε κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Πλέον επιλέγουμε πιο "βαριά” υφάσματα, μακριά ή midi μανίκια ενώ εάν επιλέξουμε ένα κοντομάνικο ή αμάνικο φόρεμα το συνδυάζουμε με ένα ταιριαστό πανωφόρι. Κάτι ακόμα που αλλάζει στα φορέματα αυτής της σεζόν είναι οι αποχρώσεις οι οποίες ταιριάζουν στη φθινοπωρινή χρωματική παλέτα όπως είναι οι γήινοι και οι ουδέτεροι τόνοι. Φορέματα με turtleneck, rib υφάσματα όπως και φορέματα σεμιζιέ είναι κάποιες από τις πιο διαχρονικές και κομψές επιλογές που μπορείς να επιλέξεις για φορέματα που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς στις everyday εμφανίσεις σου αλλά και θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη του γραφείου.

Από τη φθινοπωρινή συλλογή της Marks & Spencer ξεχωρίσαμε δέκα φορέματα τα οποία θα σου χαρίσουν μία κομψή, stylish και ταυτόχρονα άνετη εμφάνιση τόσο για τις περιστάσεις της καθημερινότητας όσο και για τις πρωινές ώρες στο γραφείο.

Τα 10 φορέματα από τη Marks & Spencer

Μεσάτο μίντι όμπρε φόρεμα με δέσιμο, Marks & Spencer

Μίνι πλεκτό ριμπ φόρεμα με ψηλό λαιμό, Marks & Spencer

Τζιν μίντι κρουαζέ φόρεμα με λαιμόκοψη V, Marks & Spencer

Εμπριμέ ίσιο φόρεμα με λαιμόκοψη V, Marks & Spencer

Ζέρσεϊ μίντι μεσάτο φόρεμα, Marks & Spencer

Εμπριμέ μίντι-μάξι μεσάτο φόρεμα, Marks & Spencer

Ζακάρ πουά μίντι-μάξι φόρεμα, Marks & Spencer

Φλοράλ μίντι ζακάρ φόρεμα-πουκάμισο, Marks & Spencer

Μακρύ μίντι φόρεμα με κέντημα, Marks & Spencer

Μίντι κρουαζέ φόρεμα με γιακά, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ