Follow us

New Selena | H στιλιστική μεταμόρφωση της Selena Gomez και τα outfits της σταρ που θα σε εμπνεύσουν

Η νέα της στιλίστρια της σταρ, Erin Walsh, είναι υπεύθυνη για το νέο της look που έχει αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια.

New Selena | H στιλιστική μεταμόρφωση της Selena Gomez και τα outfits της σταρ που θα σε εμπνεύσουν Splash News / Ideal Images

Βρίσκεται στο προσκήνιο από την ηλικία των 10 ετών, πράγμα που σημαίνει ότι μεγάλωσε μπροστά στα μάτια των εκατομμύρια θαυμαστών της. Λογικό είναι μέσα σε αυτή την πορεία, οι στιλιστικές επιλογές της Selena Gomez να διαφέρουν και να εναλλάσσονται συνεχώς. Αυτη τη στιγμή διανύει την καλύτερη ενδυματολογική της στιγμή χάρη στη συνεργασία της με τη νέα στιλίστρια Erin Wlash, που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2023.

Για σχεδόν 10 χρόνια, υπεύθυνη για τις στιλιστικές της επιλογές ήταν η Kate Young. Ωστόσο, οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που επιμελούνταν η στιλίστρια δεν ήταν πάντα αρεστές από το κοινό της Selena. Η Young, μάλιστα, λάμβανε πολλά αρνητικά σχόλια για τον τρόπο που έντυνε την τραγουδίστρια και κριτική για το γεγονός οι επιλογές της δεν κολάκευαν καθόλου την Gomez, ούτε αναδείκνυαν την ομορφιά της.

Αντίθετα τώρα, η Erin Walsh δέχεται πληθώρα ενθαρρυντικών μηνυμάτων για τη δουλειά της με τη Selena . Η έμφασή της στη λεπτομέρεια και οι στιλιστικές της ικανότητες της έχουν αναβαθμίσει τις ντουλάπες μερικών από τους πιο σημαντικούς σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Sarah Jessica Parker, η Kerry Washington, η Anna Hathaway και ο Timothee Chalamet. Σε συνδυασμό με την make up artist της, Melissa Murdick, και τη hairstylist, Marissa Marino, τα looks της Gomez τους τελευταίους 4 μήνες είναι εντυπωσιακά.

New Selena

H Erin Walsh επιλέγει για τη Selena Gomez έντονα patterns και χρώματα, δεν φοβάται να δοκιμάσει τις νέες στιλιστικές τάσεις και δημοφιλή, επίκαιρα brands, αναδεικνύει τη θηλυκότητα της και το πιο σημαντικό, επιλέγει outfits στα οποία η τραγουδίστρια νιώθει άνετα μέσα σε αυτά.

Από τα VMA's τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι τον Οκτώβριο του 2023, τα signature looks της έχουν κάνει τον γύρο των social media με γυναίκες σε όλο τον κόσμο να εμπνέονται τα outfits τους από την γκαρνταρόμπα της Selena Gomez.

Στο Παρίσι με το φόρεμα "La Robe Taffetas Polka-Dot Mini Dress" του Jacquemus.

Alexander Wang cropped blazer.

Με custom made κόκκινο φόρεμα από τον Oscar de la Renta.

Με δημιουργία του David Koma.

Με corset μινι φόρεμα από το Undone για το VMAS after party.

Με oversized blazer Alexander Wang.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ