Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Ο άψογος casual τρόπος που φόρεσε το blazer της σε πρωινή βόλτα

Το απόλυτα φθινοπωρινό styling combo που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις

Χριστίνα Μπόμπα Instagram@chrismpo

Τα blazers είναι διαχρονικά από τα πιο αγαπημένα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είναι το go to κομμάτι που μπορούμε να φορέσουμε σε κάθε πιθανή περίσταση και να είμαστε απόλυτα σίγουρες για την κομψότητα, τη διαχρονικότητα όπως και την στιλιστική ασφάλεια και αναβάθμιση που επιθυμούμε να έχει το σύνολο μας. Ένα blazer μας υπόσχεται πως θα "βοηθήσει” οποιοδήποτε look να είναι elevated χωρίς να έχουμε καμία αμφιβολία για το εάν επιλέξαμε το κατάλληλο πανωφόρι.

Το πιο κλασικό blazer που μπορούμε να επιλέξουμε να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας χωρίς δεύτερη σκέψη είναι αναμφίβολα ένα σε μαύρο χρώμα. Συνδυάζοντας τη διαχρονικότητα του ίδιου του κομματιού με αυτή του μαύρου χρώματος, μας προσφέρεται ένας σύμμαχος στην γκαρνταρόμπα μας για οποιαδήποτε περίσταση ανεξάρτητα με το ποιο είναι το γούστο μας και το στιλ που μας εκφράζει. Ένα μαύρο σακάκι συνδυάζεται με ευκολία με φορέματα και φούστες κάθε μήκους, με παντελόνια οποιουδήποτε υφάσματος, με denim, με jumpsuits όπως και με ρούχα και αξεσουάρ τα οποία εντάσσονται περισσότερο στην casual sporty κατηγορία, όπως φούτερ, φόρμες, sneakers αλλά και jockey hats.

Ταιριάζοντας τα casual sport κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας με ένα blazer, αυτόματα καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε ένα casual chic look το οποίο μπορεί να μας εξυπηρετήσει όλες τις ώρες της ημέρας παρέχοντας μας άνεση και ένα elevated look.

Ένα απόλυτα φθινοπωρινό, άνετο όπως και κομψό casual chic look δημιούργησε η Χριστίνα Μπόμπα σε πρόσφατη εμφάνιση της συνδυάζοντας με μεγάλη επιτυχία την άνεση με τη φινέτσα. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να φορέσει ένα τζιν παντελόνι σε loose γραμμή και μπλε απόχρωση το οποίο ταίριαξε επιτυχώς με μαύρο top, γκρι ζακέτα φούτερ και μαύρο blazer. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με jockey hat και μαύρο τσαντάκι με αλυσίδα.

Δες την εμφάνισή της

Τα blazers που μπορείς να φορέσεις στα casual looks σου

Single-breasted blazer, H&M

Blazer κρουαζέ oversize, Zara

Σακάκι με τσέπες, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ