Follow us

Για το γραφείο, τη χαλαρή βόλτα, τη βραδινή έξοδο | Η Κέιζι Μίζιου προτείνει τα κομψά looks για να ξεχωρίσεις με το στιλ σου

Η Κέισι Μίζιου φορά total looks από τη νέα συλλογή της Pink Woman, προσφέροντας μας στιλιστική έμπνευση.

Pink Woman Ottis Parisis

Προσπαθώντας να δημιουργήσουμε μία λίστα με όλους του ρόλους που έχει μία σύγχρονη γυναίκα στην εποχή μας, ένα είναι το σίγουρο. Η λίστα θα είναι αρκετά μεγάλη. Επαγγελματίας, σύζυγος, μητέρα, φίλη, αδερφή, κόρη. Σε κάθε έναν ρόλο από αυτούς, καθεμία από εμάς επιθυμεί να φορά ρούχα που τη γεμίζουν με αυτοπεποίθηση, την κάνουν να αισθάνεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, αλλά και πως μέσω του στιλ της μπορεί να εκφράσει την προσωπικότητα και την αισθητική της. Μοιάζει αρκετά περίπλοκη διαδικασία, σωστά; Ευτυχώς για όλες μας όμως, υπάρχουν κάποια brands, και μάλιστα ελληνικά, που αφουγκράζονται την ανάγκη μας για ρούχα που χαρακτηρίζονται από κομψότητα, υψηλή ποιότητα και αισθητική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Pink Woman, η οποία μέσα από κάθε νέα συλλογή της, μας προσφέρει μία αρκετά μεγάλη ποικιλία από ρούχα, ώστε να ντύσουμε όπως επιθυμούμε την κάθε σημαντική και λιγότερο σημαντική στιγμή της καθημερινότητάς μας.

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024, η Pink Woman παρουσιάζει τη νέα της συλλογή και υπόσχεται κάτι σημαντικό: πώς θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μία καλά ενημερωμένη και οργανωμένη γκαρνταρόμπα με ρούχα για κάθε dress code που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας.

Επειδή όμως, συχνά χρειαζόμαστε στιλιστική έμπνευση για τα looks που θα φορέσουμε σε κάθε περίσταση, αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε. Η Κέισι Μίζιου φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το missbloom.gr, φορώντας total looks που φέρουν την υπογραφή της Pink Woman. Δημιουργήσαμε έτσι ένα lookbook με στιλιστικές προτάσεις, ώστε να γνωρίζεις τι να φορέσεις, ενώ ταυτόχρονα υιοθετείς τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας και εξελίσσεις το ντύσιμό σου.

Η διαχρονική κομψότητα του κοστουμιού

Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει τη διαχρονική κομψότητα ενός κοστομιού. Ξεκίνησε την πορεία του στον κόσμο της μόδας ως αποκλειστικό προνόμιο της ανδρικής γκαρνταρόμπας και πλέον πρωταγωνιστεί στο γυναικείο street style. Φέτος το φθινόπωρο, αξίζει σίγουρα να ακολουθήσεις την πρόταση της Pink Woman και να επενδύσεις σε ένα κοστούμι σε χρώμα όπως το σοφιστικέ σκούρο πράσινο, το οποίο μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στο γραφείο ή τις χαλαρές βόλτες στην πόλη έως και κάποια βραδινή έξοδο ή σε κάποιο επίσημο κάλεσμα. Ταιριάζει άλλωστε τόσο με flat παπούτσια όπως τα loafers, οι μπαλαρίνες ή οι μπότες όσο και με ψηλοτάκουνα όπως οι γόβες και τα πέδιλα.

Για το γραφείο, τη χαλαρή βόλτα, τη βραδινή έξοδο | Η Κέιζι Μίζιου προτείνει τα κομψά looks για να ξεχωρίσεις με το στιλ σου

Extra Tip: Εάν θέλεις να κάνεις το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό, το στιλιστικό hack που προτείνει η Κέιζι Μίζιου είναι must. Πρόσθεσε δηλαδή την απαραίτητη λάμψη στο σύνολό σου με ένα εντυπωσιακό κολιέ όπως αυτό από τη νέα συλλογή της Pink Woman.

Pink Woman

Κομψή κάθε στιγμή της ημέρας

Πόσες φορές αναρωτιέσαι πως θα δημιουργήσεις ένα κομψό σύνολο τις ημέρες που φεύγεις από το σπίτι το πρωί και επιστρέφεις το βράδυ; Φέτος, η Pink Woman προσφέρει ρούχα που θα κάνουν τη δημιουργία τέλειων looks πιο εύκολη. Πιο συγκεκριμένα, σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα δερμάτινο παντελόνι και να το συνδυάσεις με αέρινα εμπριμέ πουκάμισα όπως αυτό το ασπρόμαυρο που επέλεξε η Κέισι Μίζιου. Ο εν λόγω συνδυασμός αποπνέει δυναμισμό και θηλυκότητα, έτσι πρόκειται να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή της ημέρας.

Προτείνουμε μάλιστα, να ολοκληρώσεις το look σου με ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα μποτάκια με τετράγωνο τακούνι, τα οποία σε συνδυασμό με το δερμάτινο παντελόνι θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά. Το τετράγωνο τακούνι επίσης, χαρακτηρίζεται από άνεση και κομψότητα, δηλαδή δύο στοιχεία που χρειάζεσαι στο καθημερινό στιλ σου.

Pink Woman

Extra Tip: Εάν σου αρέσουν τα pussy bow πουκάμισα και αναρωτιέσαι με ποια κοσμήματα ταιριάζουν περισσότερο, η απάντηση είναι τα σκουλαρίκια.

Pink Woman

Το απαραίτητο girly φόρεμα της σεζόν

Από τη shopping list που θα δημιουργήσεις για τη νέα σεζόν, δεν πρέπει σίγουρα να λείπει ένα mini girly φόρεμα, το οποίο μπορείς να φορέσεις σε διάφορες περιστάσεις και με ποικίλους τρόπους. Ο πιο σύγχρονος όμως είναι εκείνος που προτίμησε η Κέισι Μίζιου. Το μοντέλο συνδύασε το mini σατινέ φόρεμά της με ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια για ένα πολύ σύγχρονο και rock σύνολο. Φυσικά, μπορείς να το συνδυάσεις και με τις αγαπημένες σου γόβες ή με ένα ζευγάρι knee lenght μπότες με τετράγωνο τακούνι.

Pink Woman
Pink Woman

Θηλυκότητα και φινέτσα σε ένα night out σύνολο

Το lookbook μας ολοκληρώνεται με το τέλειο look για μία βραδινή έξοδο. Ποιο είναι όμως το σημαντικότερο item για να ξεχωρίσεις; Αυτό το maxi βελούδινο φόρεμα που φέρει την υπογραφή της Pink Woman είναι μία προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σου που θα ευχαριστηθείς πολύ. Θηλυκό και πολύ κομψό, sexy και φινετσάτο, πρόκειται να σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση είτε το φορέσεις στην έξοδο με τις φίλες σου είτε σε κάποιο ραντεβού με τον αγαπημένο σου.

Pink Woman

Extra Tip: Για να κάνεις το βραδινό look σου ακόμα πιο κομψό, χρειάζεται να δώσεις την απαραίτητη προσοχή στα αξεσουάρ. Σίγουρα, ένα ζευγάρι διαχρονικές μαύρες γόβες που φέτος βρίσκονται στην κορυφή των color trends είναι η τέλεια επιλογή. Μία bucket bag που είναι διακοσμημένη με μικρά στρας όπως αυτή από τη νέα συλλογή της Pink Woman πρόκειται να αναβαθμίσει αμέσως το αποτέλεσμα.

Pink Woman

Δες περισσότερα ΕΔΩ.

Φωτογραφίες και βίντεο: Ottis Parisis

Styling: Μπέτυ Πέτκογλου, Γιώτα Διονυσοπούλου

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Moxy Athens City για τη φιλοξενία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ