Follow us

Ο ιδανικός τρόπος για να συνδυάσεις τις τάσεις της μόδας με το προσωπικό στιλ σου σύμφωνα με τη Σουζάνα Κεγγίτση

Οι fashion και beauty προσθήκες που χρειάζεται να κάνεις στη γκαρνταρόμπα και το νεσεσέρ σου αυτή τη σεζόν.

zara Ottis Parisis

Στην ερώτηση "τι μπορεί να ενθουσιάσει μιά fashion lover κάθε φορά που υποδεχόμαστε μία νέα εποχή;", η απάντηση είναι εύκολη και αφορά τις νέες συλλογές των αγαπημένων μας brands που θα μας βοηθήσουν να υιοθετήσουμε τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Παρακολουθώντας τις επιλογές που κάνουν οι γυναίκες που ξεχωρίζουν με το πηγαίο και ξεχωριστό στιλ τους, υπάρχει μία χρυσή τομή που χρειάζεται να πετύχουμε ανάμεσα στα trends και την προσωπική μας αισθητική.

Για να πετύχουμε λοιπόν τον στόχο μας, χρειάζεται να ακολουθήσουμε τρία βήματα. Να ενημερωθούμε για τις τάσεις της μόδας. Να ανακαλύψουμε τη συλλογή του high street brand που προσφέρει ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε. Να εμπνευστούμε από το στιλ γυναικών που θαυμάζουμε για την αισθητική τους.

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024, η νέα συλλογή της Zara ικανοποιεί τις στιλιστικές ανάγκες που έχει κάθε σύγχρονη γυναίκα για διαχρονικό στιλ με ένα final touch από τις τάσεις που προτείνει η βιομηχανία της μόδας. Εκεί, μπορείς να βρεις όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις κομψές και προσεγμένες εμφανίσεις για κάθε πιθανή περίσταση.

Εξίσου σημαντική ωστόσο είναι η στιλιστική έμπνευση, η οποία για αυτή τη σεζόν έρχεται από τη Σουζάνα Κεγγίτση, η οποία ξεχωρίζει με την αισθητική και το στιλ της. Κάνοντας μερικά clicks στα προφίλ της στα social media είναι σίγουρο πως θα βρεις αρκετά looks, που θα θέλεις να αντιγράψεις και εσύ. Αυτή τη φορά μάλιστα, η Σουζάνα Κεγγίτση επέλεξε τα αγαπημένη της outfits από τη νέα συλλογή της Zara, προτίνοντας σου πως μπορείς να προσθέσεις τα επικρατέστερα trends στο φθινοπωρινό και χειμερινό σου ντύσιμο.

Η σοφιστικέ τάση της νέας σεζόν

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας που μας απασχολεί αυτή τη σεζόν είναι μία πολύ διαφορετική και αρκετά cool εκδοχή του διαχρονικού κοστουμιού. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το co-ord που αποτελείται από γιλέκα και παντελόνια σε tailored γραμμές. Ακολουθώντας μία επίσης διάσημη τάση, εκείνη της "ήσυχης πολυτέλειας", η Σουζάνα Κεγγίτση επέλεξε το δικό της co-ord από τη Zara σε μία πολύ chic απόχρωση του μπλε.

Φυσικά, τα εν λόγω twin sets είναι ιδανικά για day to night εμφανίσεις και η χρήση των κατάλληλων αξεσουάρ πρόκειται να κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό. Για μία sophisticated φθινοπωρινή εμφάνιση στην πόλη, η Σουζάνα Κεγγίτση προτείνει να ολοκληρώσεις το look σου με ένα ζευγάρι flat Mary Janes και μία δερμάτινη bucket bag.

Ο ιδανικός τρόπος για να συνδυάσεις τις τάσεις της μόδας με το προσωπικό στιλ σου σύμφωνα με τη Σουζάνα Κεγγίτση

Extra Beauty Tip

Ως δημοσιογράφος ομορφιάς και beauty lover, η Σουζάνα Κεγγίτση φρόντισε να μας δώσει τη δική της αγαπημένη συμβουλή για να δημιουργήσεις ένα φρέσκο make up look. Προτείνει λοιπόν να χρησιμοποιήσεις ένα κρεμώδες ρουζ σε στικ, όπως αυτό που θα βρεις στην beauty collection της Zara. Είναι εύκολο στη χρήση και χαρίζει ένα πιο φυσικό και νεανικό αποτέλεσμα.

Εάν θέλεις να έχεις ένα beauty product πάντα μαζί σου στη τσάντα, προτείνουμε αυτή την παλέτα για χείλη και πρόσωπο από τη beauty collection της Zara.

zara
TREND REPORT

Tone to tone elegance

Ένα από τα color trends της σεζόν είναι το γκρι και μία από τις πιο συχνές συμβουλές μόδας που ακολουθούν οι fashionistas είναι να δημιουργούν tote to tone σύνολα. Σε περίπτωση που χρειάζεσαι περισσότερη έμπνευση, αυτό το σύνολο της Σουζάνας Κεγγίτση είναι ιδανικό. Πιο συγκεκριμένα, συνδύασε ένα γκρι πουλόβερ με midi γκρι φούστα. Μεγάλος πρωταγωνιστής του look είναι σίγουρα το μάλλινο γκρι παλτό από τη νέα συλλογή της Zara, το οποίο πρόκειται να αναδειχθεί ο καλύτερος φίλος σου τις ημέρες με πολύ κρύο. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες και ένα μάλλινο επίσης γκρι παλτό.

zara

Τα tote to tone σύνολα και κυρίως αυτά στις αποχρώσεις του γκρι είναι ένας τέλειος τρόπος για να νιώσεις fashionista ακόμα και στο γραφείο. Ολοκλήρωσε το look σου με μία crossbody δερμάτινη τσάντα όπως αυτή από τη νέα συλλογή της Zara και ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες cowboy μπότες.

zara

Extra Beauty Tip

Αναπόσπαστο κομμάτι του νεσεσέρ που θα έχεις πάντα μαζί σου είναι το nude κραγιόν. Η νέα beauty συλλογή της Zara προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε αποχρώσεις κραγιόν, ώστε να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στην επιδερμίδα σου.

zara

Metallics and party look

Εκτός από τα σύνολα που φοράμε στο γραφείο ή τις χαλαρές βόλτες στην πόλη, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει πως να ανανεώσουμε τα party looks μας. Για ακόμα μία φορά, οι τάσεις της μόδας και πιο συγκεκριμένα η νέα συλλογή της Zara προσφέρει τα items που χρειαζόμαστε.

Η Σουζάνα Κεγγίτση υιοθέτησε μία από τις πιο διάσημες τάσεις της μόδας στα φορέματα, επιλέγοντας ένα midi φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι και cut-outs σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του μοβ και το συνδύασε με χρυσές mettalic μπότες. Τα φορέματα με cut-outs είναι ιδιαιτέρως κολακευτικά και ταιριάζουν σε πολλές σιλουέτες.

zara

Εάν λατρεύεις το 80s glam και θέλεις να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με statement κομμάτια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις, αυτές οι knee length μπότες σε χρυσή metallic απόχρωση από τη νέα συλλογή της Zara είναι τέλεια επιλογή.

zara

Extra Beauty Tip

Τα glam και party vibes είναι άκρως απαραίτητα και στο μακιγιάζ. Επέλεξε ένα κόκκινο κραγιόν που θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την εμφάνισή σου, δημιουργώντας τέλεια αντίθεση με το φόρεμα.

TREND REPORT
zara

Δες περισσότερα ΕΔΩ.

Φωτογραφίες και βίντεο: Ottis Parisis

Styling: Μπέτυ Πέτκογλου, Γιώτα Διονυσοπούλου

Ευχαριστούμε το Athens Capital Center Hotel για τη φιλοξενία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ