Follow us

Το πανωφόρι της Chiara Ferragni είναι αυτό που προτιμούν οι πιο ενημερωμένες fashionistas

Το ιδιαίτερο και απόλυτα chic πανωφόρι της influencer

Chiara Ferragni Instagram

Οι φετινές τάσεις της σεζόν είναι αρκετά εμφανείς τόσο σε εκείνες που δεν παρακολουθούν με προσοχή τις τάσεις της μόδας όσο και σε εκείνες που είναι fashion lovers και γνωρίζουν ποιες τάσεις θα επικρατήσουν καιρό πριν τις δούμε στα street style looks.

Ρίχνοντας μια ματιά στα κομμάτια της αγοράς όπως και στις εμφανίσεις των fashion it girls, παρατηρούμε πως η κυρίαρχη τάση της σεζόν δεν είναι άλλη από την quiet luxury τάση. Η τάση της ήσυχης πολυτέλειας μας προτρέπει να δημιουργούμε απλούς στιλιστικούς συνδυασμούς με κομμάτια σε καθαρές γραμμές και ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις. Παρόλο που οι neutral τόνοι μπορούν να μας προσφέρουν με ευκολία και στιλ το quiet luxury look που επιθυμούμε, κάποιες αποχρώσεις μοιάζουν να έχουν ξεχωρίσει λόγω της φινέτσας που προσφέρουν όπως και λόγω της προτίμησης τους από τις fashionistas και influencers.

Το χρώμα που έχει ξεχωρίσει περισσότερο από τα υπόλοιπα είναι χωρίς αμφιβολία το καφέ όπως και όλες οι αποχρώσεις του. Μπεζ, mocha, καμηλό, καφέ chocolat, οποιαδήποτε απόχρωση του ζεστού καφέ χρώματος πρωταγωνιστεί σε κάθε είδος fashion item όπως παλτό, πουλόβερ, παντελόνια, φούστες και φορέματα.

Ένας από τους πιο κομψούς τρόπους για να το εντάξεις στην εμφάνιση σου είναι με ένα πανωφόρι. Ένα look έμπνευση είδαμε να φοράει η fashion influencer Chiara Ferragni σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Chiara Ferragni επέλεξε να φορέσει ένα mini rib φόρεμα σε mocha απόχρωση το οποίο συνδύασε με καφέ leather παλτό. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρο τσαντάκι ώμου, μαύρα loafers και μπεζ κάλτσες.

Δες την εμφάνισή της

Τα leather παλτό για να υιοθετήσεις το look.

Δερμάτινο blazer με φθαρμένη όψη, Massimo Dutti

Παλτό με εφέ δέρματος και φθαρμένη όψη, Zara

Καπαρντίνα δερμάτινο εφέ, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ