Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με φόρεμα από τη Zara που είναι ιδανικό για τα ρεβεγιόν των γιορτών

Το φόρεμα με το οποίο θα κλέψουμε τις εντυπώσεις τις βραδιές του ρεβεγιόν

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με φόρεμα από τη Zara που είναι ιδανικό για τα ρεβεγιόν των γιορτών Instagram

Για τις γιορτινές ημέρες αναμφίβολα μας απασχολεί το πώς και που θα τις περάσουμε όμως σημαντικό ρόλο παίζει και το τι θα φορέσουμε έτσι ώστε να έχουμε αναμνήσεις οι οποίες θα περιλαμβάνουν την πιο festive εκδοχή του εαυτού μας.

Τα looks τα οποία θα φορέσουμε τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων έχουμε ήδη ξεκινήσει να τα σκεφτόμαστε από τώρα εξοπλίζοντας την γκαρνταρόμπα μας με τα fashion items που θα μας βοηθήσουν να τα δημιουργήσουμε. Τα φορέματα είναι από τις πρώτες και επικρατέστερες επιλογές μας για εκείνες τις ημέρες καθώς μπορούν να μας χαρίσουν ένα θηλυκό και απόλυτα to the point σύνολο. Τη φετινή σεζόν μπορεί η quiet luxury τάση να είναι αυτή που πρωταγωνιστεί στα περισσότερα κομμάτια, για τις βραδινές μας εξόδους όμως ο κόσμος της μόδας προτείνει λάμψη, statement items και bold looks. Sequin φορέματα, φούστες και κοστούμια, μεταλιζέ υφάσματα και κρόσια είναι κάποιες από τις επιλογές που έχουμε για ενημερωμένες bold εμφανίσεις.

Αν το καλοσκεφτούμε όμως, το ύφασμα που δηλώνει περισσότερο τη διάθεση μας για ένα χριστουγεννιάτικο mood είναι αναμφίβολα το βελούδο. Ένα βελούδινο φόρεμα είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων καθώς θα μας κάνει να ξεχωρίζουμε και να είμαστε απόλυτα μέσα στο Xmas spirit.

Ένα ιδανικό φόρεμα για εκείνες τις ημέρες επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τη Zara. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε ένα midi αμάνικο βελούδινο φόρεμα σε σκούρα πράσινη απόχρωση. Το φόρεμα της συνδύασε με μεταλιζέ πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της

Βελούδινα φορέματα από τη Zara για να φορέσεις τις γιορτές

Midi φόρεμα από βελούδο με κόμπο, Zara

Βελούδινο midi φόρεμα με βάτες, Zara

Midi φόρεμα από βελούδο, Zara

Ασύμμετρο φόρεμα από βελούδο, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ