Follow us

Το ιδιαίτερο τσαντάκι από την Η&Μ που θα αναβαθμίσει κάθε χριστουγεννιάτικο σύνολο

Το τσαντάκι που μπορείς να κρατήσεις με οποιοδήποτε σύνολο κι αν επιλέξεις στα χριστουγεννιάτικα looks σου

Το ιδιαίτερο τσαντάκι από την Η&Μ που θα αναβαθμίσει κάθε χριστουγεννιάτικο σύνολο Splash News / Ideal Images

Oι τσάντες που επιλέγουμε είναι σημαντικό να ταιριάζουν με τα χειμερινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας έτσι ώστε να μπορούμε να τις αξιοποιούμε κρατώντας τες, δημιουργώντας έτσι stylish σύνολα. Μία τσάντα μπορεί να ταιριάζει με τα περισσότερα χειμερινά μας looks, εάν το χρώμα της κινείται στην χρωματική παλέτα των αποχρώσεων που φοράμε περισσότερο αυτή τη σεζόν όπως γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις.

Για τις βραδινές μας εμφανίσεις συγκεκριμένα, μπορεί να μοιάζει κάποιες φορές περισσότερο δύσκολο το να επιλέξουμε την τσάντα την οποία θα μπορούμε να κρατάμε. Ταυτόχρονα αναζητάμε να είναι μία τσάντα, που θα προσθέτει στιλιστικούς πόντους στο look μας όπως και να ταιριάζει με οποιοδήποτε βραδινό look θέλουμε να δημιουργήσουμε, minimal ή bold. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τις εμφανίσεις μας τις γιορτές. Ένα fancy glam τσαντάκι μπορεί με στιλιστική ευκολία και ασφάλεια να αναβαθμίσει το σύνολο μας σε γιορτινό και να μας κάνει να ξεχωρίσουμε.

Παρακάτω θα βρεις το τσαντάκι που ανακαλύψαμε στην H&M και είναι ιδανικό για τις βραδινές γιορτινές εμφανίσεις σου όποιο και εάν είναι το γούστο σου. Το μαύρο τσαντάκι με πούλιες και χάντρες είναι αυτό που χρειάζεσαι για bold festive looks με ό,τι κι αν επιλέξεις να το συνδυάσεις. Το συγκεκριμένο τσαντάκι ταιριάζει τόσο με minimal looks που κινούνται σε γήινους ή ουδέτερους τόνους όσο και με περισσότερο bold ή color splash σύνολα λόγω του μαύρου χρώματος του.

Το festive τσαντάκι από την H&M

Το ιδιαίτερο τσαντάκι από την Η&Μ που θα αναβαθμίσει κάθε χριστουγεννιάτικο σύνολο
Τσαντάκι με πούλιες και χάντρες, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ