Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Η βελούδινη φούστα της από τη Zara που θα φορέσεις στις γιορτές αλλά και το 2024

Η κομψή και ταυτόχρονα glam φούστα που θα φορέσεις σε πολλές περιστάσεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Η βελούδινη φούστα της από τη Zara που θα φορέσεις στις γιορτές αλλά και το 2024 Instagram

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες των γιορτών τόσο περισσότερο αναζητάμε τα glam κομμάτια τα οποία θα μας προσφέρουν festive και ταυτόχρονα κομψές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου αλλά και θα μπορούμε να συνεχίσουμε να φοράμε και τον χειμώνα το 2024. Μπορεί τα sequin fashion items όπως και εκείνα που είναι διακοσμημένα με στρας και κρόσσια να μην είναι η πρώτη μας επιλογή με την πάροδο των Χριστουγέννων, τα statement όμως και ταυτόχρονα glam κομμάτια από βελούδο ή μεταλιζέ υφή, είναι αναμφίβολα επιλογές που θα προτιμήσουμε ξανά και ξανά και αφότου εισέλθουμε στο νέο έτος.

Μπορεί τα Χριστούγεννα να προτιμάμε κυρίως βελούδινα κομμάτια σε μπορντώ ή κυπαρισσί αποχρώσεις, λόγω του ότι είναι τα χρώματα που μας παραπέμπουν αυτόματα στο Xmas spirit, παραυτά, η διαχρονικότητα, η κομψότητα και το glam στοιχείο που αναζητάμε για τις γιορτές και για το νέο έτος, μπορεί να μας την χαρίσει ένα item σε μαύρο βελούδο. Τα βελούδινα key pieces με τα οποία μπορούμε να ανανεώσουμε τη χειμερινή γκαρνταρόμπα μας είναι blazers, φορέματα όπως και φούστες κάθε μήκους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε πρόσφατη εμφάνιση της επέλεξε ένα άκρως festive look το οποίο δημιούργησε φορώντας μία βελούδινη φούστα. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε μία mini βελούδινη φούστα σε μαύρο χρώμα από τη Zara την οποία συνδύασε με ένα μακρυμάνικο top σε κόκκινο και λευκό χρώμα. Το festive σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι pointy γόβες σε έντονο κόκκινο χρώμα.

Δες την εμφάνισή της


Η mini βελούδινη φούστα από τη Zara

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Η βελούδινη φούστα της από τη Zara που θα φορέσεις στις γιορτές αλλά και το 2024
Mini φούστα από βελούδο, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ