Follow us

Το τσαντάκι από την Η&Μ που θα κρατάς σε κάθε εμφάνιση σου το 2024

Το τσαντάκι που ταιριάζει απόλυτα στις τάσεις της φετινής χρονιάς

street style splash news / ideal image

Εάν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε τα αξεσουάρ της συλλογής μας με βάση αυτά που χρησιμοποιούμε περισσότερο αλλά και αυτά τα οποία μας ευχαριστούν στο να τα συνδυάζουμε με διαφορετικά combos, σίγουρα πολλές από εμάς θα επιλέγαμε ομόφωνα τις τσάντες. Οι τσάντες πέρα από την πρακτική όπως και αναγκαία τους χρήση στη γυναικεία καθημερινότητα, μπορούν να μας προσφέρουν εύκολα και αβίαστα στιλιστικούς πόντους όπως και να διαμορφώσουν ολόκληρο το σύνολο μας ανάλογα με το ύφος τους.

Μία ωραία και κομψή τσάντα πάντα θα "τραβήξει” το βλέμμα μίας γυναίκας αφού κατανοεί σε τι βαθμό μπορεί να αλλάξει το στιλ και το outfit της. Οι τσάντες οι οποίες είναι κλασικές και η γραμμή, το χρώμα αλλά και το υλικό τους κατέχουν το διαχρονικό στοιχείο που αποζητάμε είναι αυτές τις οποίες μπορούμε ευκολότερα να χαρακτηρίσουμε επένδυση στην γκαρνταρόμπα μας.

Ένα μαύρο τσαντάκι θεωρείται αδιαμφισβήτητα επένδυση όπως και διαχρονικό καθώς μπορούμε να το κρατήσουμε τόσο πρωί όσο και βράδυ όπως και με minimal αλλά και statement outfits. Η τάση της ήσυχης πολυτέλειας, την οποία βλέπουμε να πρωταγωνιστεί τόσο σε ρούχα και αξεσουάρ προτείνει μια minimal γραμμή αλλά και διαχρονικά χρώματα στα fashion item όπως και στα αξεσουάρ.

Η ποικιλία επιλογών που μας παρέχονται από τα fashion brands είναι αρκετές έτσι ώστε να ξεχωρίσουμε την τσάντα που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ μας αλλά και αυτή που θα μας προσφέρει το επίκαιρο και in fashion σύνολο που θέλουμε.

Μια τσάντα η οποία συμβαδίζει απόλυτα με το quiet luxury trend ανακαλύψαμε στην H&M. Συγκεκριμένα το χιαστί τσαντάκι της H&M είναι κατασκευασμένο από δερματίνη και είναι μαύρου χρώματος με χρυσές λεπτομέρειες. Το χρώμα, η γραμμή και οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες του το καθιστούν ιδανικό για να συνδυαστεί με τα περισσότερα χειμερινά outfits σου χαρίζοντας σου έξτρα στιλιστικούς πόντους. Επέλεξε να την ταιριάξεις με γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις για να πετύχεις το quiet luxury look που επιθυμείς.

Το τσαντάκι από την Η&Μ

Το τσαντάκι από την Η&Μ που θα κρατάς σε κάθε εμφάνιση σου το 2024
Χιαστί τσάντα, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ