Follow us

5 cozy πουλόβερ από την Η&Μ που μπορείς να αποκτήσεις με έκπτωση

Τα πουλόβερ που θα ανανεώσουν τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα το 2024

5 cozy πουλόβερ από την Η&Μ που μπορείς να αποκτήσεις με έκπτωση Splash News / Ideal Images

Σε όλες τις περιστάσεις επιθυμούμε να είμαστε προσεγμένες και να φροντίζουμε τα σύνολα μας γι’ αυτό και στόχος μας είναι να επενδύουμε σε κομμάτια τα οποία αναδεικνύουν το στιλ μας αλλά και μπορούν να μας εξυπηρετήσουν στην καθημερινότητα μας όπως και σε περισσότερο ιδιαίτερες περιστάσεις. Τα πουλόβερ της συλλογής μας είναι αυτά τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν μα δημιουργήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με στιλιστική ασφάλεια όπως και με έναν αδιαμφισβήτητα cool και cozy τρόπο.

Εάν κι’ εσύ είσαι λάτρης των πουλόβερ τότε θα γνωρίζεις πολύ καλά τη σημασία του ιδιαίτερου αυτού item στα σύνολα σου όπως και την διαχρονική του αξία στην γκαρνταρόμπα σου. Τα αγαπημένα μας πουλόβερ μπορούμε να τα βρούμε σε πολλές διαφορετικές γραμμές, μπορούν να είναι στενά και λεπτής πλέξης, στενά με χοντρή πλέξη, loose fit με στενό turtleneck, loose fit με loose turtleneck, oversized, με puffer μανίκια κλπ. Οι επιλογές είναι πολλές και ανάλογα με το look που θέλουμε να δημιουργήσουμε μπορούμε να επιλέξουμε το κατάλληλο κομμάτι.

Παρακάτω στη συλλογή θα βρεις 5 cozy πουλόβερ από την H&M τα οποία βρίσκονται σε έκπτωση και να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ σου και πρόκειται να σε εξυπηρετήσει στις χειμερινές εμφανίσεις σου το 2024.

Τα πουλόβερ από την Η&Μ

Πουλόβερ με χάντρες, H&M

Πουλόβερ με φούσκα μανίκι, H&M

Πλεκτό πουλόβερ με σχέδιο πλεξούδα, H&M

Μάλλινο πουλόβερ ζιβάγκο, H&M

Πουλόβερ με ντεκολτέ σε σχήμα V, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ