Follow us

Αυτό είναι το item που αγοράζουν ξανά και ξανά από την H&M οι fashionistas

Είναι must have τόσο για τον χειμώνα όσο και την άνοιξη.

hm_tweed Splash News / Ideal Image

Ως λάτρεις του προσεγμένου στιλ, ένας από τους λόγους που παρακολουθούμε πιστά τα προφίλ των fashion experts στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι επειδή πάντα γνωρίζουν από ποια brands να κάνουν τις κατάλληλες αγορές, τι να προτιμήσουν και τι να αποφύγουν. Παρατηρώντας λοιπόν τα προφίλ τους, ξεχωρίσαμε ποιο είναι το item που αγαπούν να αγοράζουν από την H&M. Ο λόγος για τις μπουκλέ ζακέτες και τα σακάκια.

Διαβάστε Επίσης

Αυτό το διαχρονικό ύφασμα, δηλαδή το μπουκλέ ή tweed έγινε ευρέως γνωστό τη δεκαετία του '50 από τη Gabrielle Chanel. Το όνομά του προέρχεται από τον ποταμό Tweed που βρίσκεται στην περιοχή των συνόρων ανάμεσα στη Σκωτία και τη βόρεια Αγγλία, από όπου και προέρχεται το ομώνυμο ύφασμα. Τα ταξίδια της Gabrielle Chanel στην περιοχή του ποταμού Tweed και η φύση την ενέπνευσαν για τις tweed δημιουργίες της και επιστρέφοντας στο Παρίσι έντυνε τις γυναίκες της εποχής με ρούχα που προσέφεραν ελευθερία κινήσεων και άνεση.

Κάθε συλλογή της H&M λοιπόν αποτελείται από tweed σακάκια και ζακέτες τόσο σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το λευκό, το μπεζ και το μαύρο όσο και σε pastels όπως το ροζ ή το γαλάζιο. Το σημαντικό με τα tweed πανωφόρια είναι πως πλέον δεν ισχύει το στιλιστικό κλισέ που υποστήριζε πως απευθύνονται μόνο σε γυναίκες μεγαλύτερων ηλικιών. Πλέον, πρωταγωνιστεί στο σύγχρονο street style και είναι ιδανικά για γυναίκες κάθε ηλικίας. Μπορείς να το φορέσεις είτε με παντελόνια όπως το τζιν ή τα υφασμάτινα όσο και με φούστες ή φορέματα για ένα ladylike αποτέλεσμα που θα σε δικαιώσει.

Editor's Picks

Σακάκι με ανάγλυφη υφή H&M

Ζακέτα με ανάγλυφη υφή H&M

Μπουκλέ σακάκι H&M

Σακάκι με ανάγλυφη υφή H&M

Σακάκι με ανάγλυφη ύφανση H&M

Μπουκλέ τζάκετ H&M

Ζακέτα σε φαρδιά γραμμή με κουμπιά μπροστά H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ