Follow us

Το κλασικό κοστούμι της Μαρίας Μπεκατώρου που δεν επιλέγουμε με ευκολία αυτή την εποχή

Το διαχρονικό κοστούμι της Μαρίας Μπεκατώρου μας έβαλε σε σκέψεις

Το κλασικό κοστούμι της Μαρίας Μπεκατώρου που δεν επιλέγουμε με ευκολία αυτή την εποχή Instagram

Τα κλασικά κομμάτια μίας γκαρνταρόμπας μπορούν να μας διευκολύνουν στην απόφαση που πρέπει να πάρουμε όταν αναζητάμε το ιδανικό outfit για μία περίσταση. Τα κλασικά, και διαχρονικά, fashion items μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση προσφέροντας μας στιλ, κομψότητα όπως και την άνεση για έναν πιο ασφαλή πειραματισμό ο οποίος θα εκφράζει το στιλ και το γούστο μας αλλά και θα ανταποκρίνεται καλύτερα στην εκάστοτε περίσταση. Αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως στα περισσότερα staples της γκαρνταρόμπας μας, μπορούμε να τα υιοθετήσουμε φορώντας ένα κλασικό κοστούμι.

Σίγουρα, ένα κοστούμι είναι μία πολύ καλή επιλογή σε όποιο χρώμα και εάν το διαλέξουμε, ειδικότερα όμως, οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι αυτές που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε το διαχρονικό και κομψό αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Και ενώ τα κοστούμια διανύουν μία peak φάση στον κόσμο της μόδας παρατηρούμε πως όλες οι αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας θεωρούνται μία ενημερωμένη και stylish επιλογή.

Η Μαρία Μπεκατώρου, σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε ένα χρώμα που έχουμε ταυτισμένο στο μυαλό μας ως ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό. Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπεκατώρου δημιούργησε ένα black & white look φορώντας ένα λευκό κοστούμι σε κλασική γραμμή το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο top. To look της ολοκλήρωσε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και μαύρο τσαντάκι χειρός.

Δες την εμφάνισή της

Το κλασικό κοστούμι της Μαρίας Μπεκατώρου που δεν επιλέγουμε με ευκολία αυτή την εποχή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ