Follow us

Ο stylish τρόπος που η Μπέττυ Μαγγίρα αναβάθμισε το πιο safe look της γυναικείας γκαρνταρόμπας

Ο αλάνθαστος στιλιστικός συνδυασμός with a twist

Ο stylish τρόπος που η Μπέττυ Μαγγίρα αναβάθμισε το πιο safe look της γυναικείας γκαρνταρόμπας Instagram

Οι τάσεις της φετινής σεζόν προτείνουν εξίσου κλασικά και timeless κομμάτια όσο και περισσότερο statement items που μπορούν να μας χαρίσουν bold εμφανίσεις. Η quiet luxury τάση με τις διαχρονικές και minimal προτάσεις της εξισορροπεί τις έντονες προτάσεις του κόσμου της μόδας, οι οποίες θέλουν λίγο παραπάνω σκέψη για να μπορέσουμε να τις εντάξουμε στις εμφανίσεις μας με αρμονικό και stylish τρόπο. Η τάση του έντονου κόκκινου είναι μια από αυτές, η τάση των bold metallics όπως και η επικράτηση των leather fashion items σε κάθε πιθανό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.

Κι ενώ μπορεί κάποια leather κομμάτια να είναι πάντοτε επίκαιρα και να θεωρούνται διαχρονικά, όπως ένα leather jacket ή όπως τα leather αξεσουάρ όπως μια τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια, φέτος παρατηρούμε τα leather κομμάτια να επικρατούν σε περισσότερες από μια fashion κατηγορία όπως σε φούστες, φορέματα, κολάν, blazers όπως και παντελόνια.

Και ενώ μπορεί σε κάποια είδη στιλ εκ πρώτης όψεως να μην ταιριάζει ένα leather item στα looks τους, με το σωστό styling μπορούμε να καταφέρουμε να το εντάξουμε με αρμονία αλλά και με έναν elegant τρόπο.

Ένα απόλυτα κλασικό και αλάνθαστο στιλιστικά fashion combo επέλεξε σε πρόσφατη εμφάνιση της η Μπέττυ Μαγγίρα δίνοντας του ένα ενδιαφέρον styling twist με ένα leather παντελόνι. Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε να φορέσει ένα leather παντελόνι σε γραμμή καμπάνα μαύρου χρώματος το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο και ψηλοτάκουνα μποτάκια με animal print.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Πουκάμισο με άνοιγμα V, H&M

Ψηλόμεσο παντελόνι, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ