Follow us

Τόνια Σωτηροπούλου | Επέλεξε το ιδανικό κοστούμι για μία ανοιξιάτικη βραδινή έξοδο

Το two piece της Τόνιας Σωτηροπούλου που είναι ιδανικό για ανοιξιάτικες βραδινές εμφανίσεις

Τόνια Σωτηροπούλου | Επέλεξε το ιδανικό κοστούμι για μία ανοιξιάτικη βραδινή έξοδο Instagram

Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να έχουν στην γκαρνταρόμπα τους κομμάτια τα οποία θα τις διευκολύνουν στην καθημερινή επιλογή του outfit τους και δεν θα χρειαστούν πολλή σκέψη ή χρόνο για να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη εμφάνιση. Αναμφίβολα τα φορέματα και τα jumpsuits να είναι τα πρώτα που μας έρχονται στο μυαλό, όσο όμως πλησιάζουμε όλο και περισσότερο υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες θα απαιτήσουν από εμάς ανάλαφρα και "εύκολα" ρούχα, τόσο επιθυμούμε να έχουμε fashion items τα οποία θα είναι co ord και θα μας διευκολύνουν εξίσου με τα one pieces.

Σε αυτή την κατηγορία των ιδανικών ανοιξιάτικων looks τα οποία μας χαρίζουν στιλ και διευκόλυνση, θα μπορούσαμε να εντάξουμε τα power suits. Τα αγαπημένα κοστούμια, είναι ιδανικά για κάθε περίσταση ενώ ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα όποιο και εάν είναι το στιλ της, λόγω της κλασικής τους γραμμής όπως και λόγω του διαχρονικού τους χαρακτήρα. Στην αγορά μπορείς να βρεις ποικιλία επιλογών για να διαλέξεις ανάλογα με το τι ταιριάζει στο γούστο σου καθώς μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε διαφορετικά χρώματα όπως και σε κομμάτια με παραλλαγές στη γραμμή των blazer όπως και των παντελονιών, από κομμάτια σε στενή γραμμή έως κομμάτια σε loose γραμμή για ένα πιο άνετο outfit.

Ένα αέρινο και πολύ stylish look με ένα κοστούμι δημιούργησε σε πρόσφατη εμφάνιση της η Τόνια Σωτηροπούλου. Συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της σειράς "Ψυχοκόρες" και γι' αυτό το event επέλεξε ένα λευκό κοστούμι σε loose γραμμή το οποίο αποτελούταν από λευκή wide leg παντελόνα και στενό blazer. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρο crop top και μαύρες pointy γόβες.

Δες την εμφάνισή της

Τόνια Σωτηροπούλου | Επέλεξε το ιδανικό κοστούμι για μία ανοιξιάτικη βραδινή έξοδο

Get the look

Μεσάτο blazer με βάτες, Zara

Παντελόνι full length καμπάνα, Zara

Σακάκι crop κουμπί, Mango

Παντελόνι σε ίσια γραμμή, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ