Follow us

Η Margot Robbie φόρεσε archival δημιουργία του οίκου Mugler στο after Oscars party του Vanity Fair

Η Margot Robbie πραγματοποίησε μία από τις πιο iconic εμφανίσεις της.

Margot Robbie Α.M.P.A.S.

Κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα παρακολουθώντας λεπτομερώς τις εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί των βραβείων Oscar. Κάποιες από αυτές είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και κάποιες άλλες όχι τόσο. Ωστόσο, η διασκέδαση δεν τελείωσε με την τελετή, αφού στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και το after Oscars πάρτι του Vanity Fair, όπου εκεί η Margot Robbie έκλεψε δίχως αμφιβολία την παράσταση.

Διαβάστε Επίσης

Από τη στιγμή που ξεκίνησε το promo για την ταινία "Barbie" στην οποία πρωταγωνιστεί, οι ενδυματολογικές επιλογές της Margot Robbie μπήκαν στο μικροσκόπιο των fashion experts. Σε κάποιες περιπτώσεις, η ηθοποιός κατάφερε να πραγματοποιήσει κάποιες iconic εμφανίσεις, φορώντας looks που θύμιζαν iconic εικόνες από την ιστορία της κούκλας "Barbie". Υπήρχαν μάλιστα και κάποια σχόλια που υποστήριζαν πως η ηθοποιός το έχει παρακάνει με το Βarbiecore με τους fans της να θέλουν να δούνε κάτι διαφορετικό. Δίκαιο; Μάλλον ναι.

Κάπως έτσι, η Margot Robbie πραγματοποίησε δύο από τις καλύτερες εμφανίσεις του τελευταίου καιρού μέσα σε μόλις μία ημέρα. Αρχικά, περπάτησε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Oscar, φορώντας μία στράπλες δημιουργία του οίκου Versace. Αργότερα όμως, έδωσε το παρών στο after Oscars πάρτι του Vanity Fair και ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Η ηθοποιός φόρεσε μία ολόχρυση archival δημιουργία του οίκου Mugler από τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 1996. Τότε, την εν λόγω δημιουργία είχε φορέσει στη πασαρέλα, η Kate Moss.

Η εμφάνιση της Margot Robbie στο κόκκινο χαλί

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ