Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου | Πώς μας προτείνει να φορέσουμε μία leather φούστα αυτή την εποχή

Κλέλια Ανδριολάτου | Με αυτό το statement πανωφόρι υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν Instagram

Υπάρχουν κάποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τα οποία γνωρίζουμε πως είναι διαχρονικά και πως όσες σεζόν και τάσεις κι αν διανύσουμε, θα μπορούμε πάντα να βασιστούμε σε αυτά για ένα κομψό και επίκαιρο outfit. Μία επίκαιρη τάση που μπορεί με ευκολία να υιοθετηθεί από γυναίκες με όλα τα είδη στιλ λόγω της διαχρονικότητας της, όπως και η quiet luxury, είναι η leather τάση, η οποία μας προσφέρει γκάμα επιλογών σε leather pieces όλων των ειδών. Πέρα από τα κλασικά leather jackets, leather παντελόνια, φορέματα, tops, blazers όπως και φούστες κάθε μήκους, θεωρούνται μια από τις πιο ενημερωμένες επιλογές και της ανοιξιάτικης σεζόν που με το σωστό styling combo μπορούμε να φορέσουμε από τις πρωινές έως τις βραδινές μας εμφανίσεις.

Για να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα outfit με μία leather φούστα αυτή την εποχή, το οποίο θα μπορούμε με άνεση και στιλιστική ευελιξία να το προτιμάμε σε αρκετές περιπτώσεις, είναι σημαντικά τα υπόλοιπα κομμάτια με τα οποία θα επιλέξουμε να το συνδυάσουμε από τα οποία θα καθοριστεί και το τελικό αποτέλεσμα. Ένα chic look με μία leather φούστα, ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις, επέλεξε η Κλέλια Ανδριολάτου σε πρόσφατη εμφάνιση της.

Συγκεκριμένα, η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε να φορέσει μία mini leather φούστα μαύρου χρώματος, την οποία συνδύασε με μαύρο σατέν πουκάμισο με μπρονζέ λεπτομέρειες. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρο oversized blazer, μαύρο καλσόν και μαύρες δερμάτινες μπότες.

Δες την εμφάνισή της

Κλέλια Ανδριολάτου | Πώς μας προτείνει να φορέσουμε μία leather φούστα αυτή την εποχή

Ζιπ κιλότ δερμάτινη όψη, Mango

Φούστα pencil με ειδική επεξεργασία, H&M

Skort με εφέ δέρματος, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ